AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a voditelj i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević naredno pitanje postavio je Anđeli Đuričić.

Kako se osećaš kada je u pitanju Mateja. Da li je to taj Mateja kog si ti zavolela na početku - pitao je Darko.
Evo iskreno, bila sam negativna i sve to, bilo mi je teško. Navikla sam se i sedam meseci sam provodila sa njim. Za to malo sam se držala, kao da je ova kuća veliko. Ne znam...Ja sam se svađala i sve to. On dođe za crni sto obruka me i onda ja - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da je on svestan da si prostudirala rijaliti i da si postala Nadica Kamel, da nemaš svoju priču i da se kači na tuđe - rekao je Darko.
Ja ne glumim Nadicu Kamel, a ja Gruju organiski ne podnosim. Nominovala sam ga za izbacivanje i sve to. Meni Mateja i bilo ko u ovoj kući nema šta da prebaci, do toga je. Nemaju šta loše da mi kažu, on prvenstveno, jer mu ništa loše nisam rekla. Meni je bilo uvreda što je on pomislio da ja mogu da pristanem na ono što mi je rekao. Stavila sam ga sa strane i imamo korektan odnos. Mi se skapiramo pogledom...Smatram da je on dobar prijatelj i žao mi je da izgubim nekoga sa kim sam gradila prijateljski odnos...Što se mene tiče, ja ne želim da ga gledam tim očima - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga