AKTUELNO

Ne može više da izdrži!

Marko Đedović nakon intervjua sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru, porazgovarao je sa Dalilom Dragojević i prepričao joj deo razgovora sa voditeljem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je katasrofa. Rekao sam da su iz ovakvih đavole isterivali, ništa me više ne iznenađuje. Sve je okej, ima svako prava da se bori na svoj načon. Ali da dozvolim da me neko pravi budalom i da se ja pravim lud... Jedva čekam jun, da idem kući, da ne razmišljam šta ću reći i kad ću reći - govorio je Đedović.
I ja isto... - dodala je Dalila.
Nemojte ja da vas zavrtim, da ja razglavim vilivu, to će biti čukanje. Samo pusti, pusti... Vrlo ja sve provlajujem, ali ne mogu... Deluje kao da mrzim nekoga kada komentarišem ali nije tako. Samo mi je invazija na mozak - nastavio je.
Zvao je da porpričaju - rekla je Dalila aludirajući na Anđelu i Mateju.
O čemu? Ja poludim kada čujem te gluposti, mene to razludi, o čemu da pričaju, o fejk vezi? Hajde ove budale u redu, ali od ovih koji su kao svesni sa stavom... I Darka sam napao, rekao sam mu ne zna kako je meni unutra. Pitao me je da li sam igde video ovakve ljude. Video je iskrenutu zabrinutost na mom licu - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.