AKTUELNO

Šok za šokom!

Nenad Aleksić Ša je bio naredni sagovornik Darka Tanasijevića u emisiji "Izbacivanje".

Jedina želja za ovaj rođendan mi je da ostanem ovakav kakav jesam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti je Martina priredila iznenađenje? Udaljio si se od nje, što?
Nije moj fazon, a i ogromna je razlika u godinama. Oseti se razlika, razmišljanja i to. Prijala mi je, kul mi je, totalno smo različiti svetovi. Čim sam se ja malo udaljio, ali je ona skapirala to kao da ne treba da pričamo, pa beži od mene - rekao je Ša.
Imao si ozbiljan okršaj sa Sanjom Grujić - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

A jesam...Sanja je bezobrazna i podla, ali je prema meni bila okej. Ima dozicu zlobe neke u sebi, devojka od koje u svakom trenutku možeš da očekuješ napad. Skapirao sam da je u pitanju rijaliti. Svi poprime taj sindrom, ne znaju zašto im se ostaje, ali bi ostali. Počela je da me pecka, za neke pesme. Opsovala mi je mama Ljilju i tu je gotovo. Kad mi nju opsuju, ja sam brutalan i odvratan. Kajem se kad preteram, ali zbog toga što sam kreativan. Kakva god da je, žensko je, svašta sam joj rekao, ne kajem se što sam je uvredio, ali što sam preterao - rekao je reper.
Je l' i dalje stojiš pri tvrdnjama da se Sanja bavila nemoralnim radnjama - pitao je Darko.
Ja nisam ušao ovde da raskrinkavam devojke. Nek ostane na ljudima da procene da li sam bio iskren ili ne. Kad me ujedu tamo gde ne treba, postanem brutalan - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je po tebi najveći pobednik ove nedelje, a ko gubitnik - pitao je Darko.
Mina mi je uvek dominantna i uvek je gotivim, ona mi je duša ovog rijalitija. Najveći gubitnik, pa ne znam, možda Aleks. Previše se zaigrala. Činjenica je da se zaljubila, da se zaigrala, jeste. Nju malo ponese rijaliti. Izdvojiću jednu situaciju, kad je bio poligraf, ustala je da bude pametna, pa je počela sa onim jeftinim rijaliti forama. Glumi žrtvicu neku, nema potrebe. - rekao je Ša.
Da li postoji ikakva šansa da se pomire Dalila i Car - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova veza nigde ne vodi, preužasno. Preko ovoga ako pređu jedno drugom ili je zbog rijalitija ili se prebolesno vole. Dalila je kvarnija prema Caru. - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga