AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je podela budžeta Anđela Rankovića. Mina Vrbaški je ovom prilikom dobila veliki budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je neko kao što sam rekao da pričaju da je kvarna, da je zla, da je spremna da uništi zadrugare i sve do kojih joj nije stalo. Ona negde u dubini duše zna koliko nju neko ceni i koliko joj želi dobro. Kada zna da joj neko želi sve najbolje, zna da neće biti razloga da im se us**ava u život. Mina je neko koga poznajem petu godinu i mene nije izdala niti sam to osetio ni u jednom trenutku. O Mini su najgore govorile osobe koje pričaju da je vole najviše na svetu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi srednji budžet dobio je Miki Đuričić.

Prekršio je dijetu i dokazao je da nije disciplinovan. Miki je neko koga sam gledao kad sam bio mali, gotivio sam ga. Miki je neko ko je u 90 posto situacija realan, ali samm uvek govorio da je realan, informisan, načitan, ali da ima preku narav. Zato što je u stanju da sa osobom sa kojom je prijatelj najveći, da uđe u ogromnu svađu. Ne volim kada sa nekim sa kojim si dobar moraš da vodiš računa šta ćeš da kažeš, da mu ne bi zasmetalo. E, Miki je takav - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić je neko sa kojom je sve bliži, pa joj je ovim povodom dao veliki budžet.

Što se tiče Sandre, da nervirala me je prošle godine stalno jer je bila spremna da menja društvo i bila je spremna da bude podređena u odnosima, a verujem da o sebi ima visoko mišljenje. Da, ja sam isto govorio da Sandra upali nekad tu dramaturgiju, ali smo sada bolji nego što smo bili, shvatio sam da je to tako jer Sandra je neko koliko god da je jak, iznutra je krhka i brižna, a svemu tome je razlog to što se borila sa svojom majkom i što je spremna da se bori sama protiv svih. Videli smo koliko je obazriva i sve, a ovde ima mnogo sebičnih ljudi, što mene užasno nervira - rekao je Anđelo.

Jovana Tomić Matora je odmah nakon Sandre, dobila takođe veliki budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki, mojoj bf. Rekao sam već da si neko na koga ne utiče tuđe mišljenje i to si pokazala u ljubavnim odnosima i prijateljstvima. Jedini problem proističe iz tvoje emotivne nezrelosti. Tvoji kompleksi su te dovodili do problema i da dovedeš sebe u stanje u kom si sada. Ti si neko ko je lojalan, odan i spreman da oprosti nekome za koga vidi da se pokajao. Ja ni prošle godine nisam sebe branio u tome što sam uradio, ali sam se pokajao. Svi to znaju. Doveo sam sebe do toga da osedim i da se ugasim u rijalitiju...Osoba si koja je spremna da oprosti, ne zaboravi, ali i da zaboravi onima koji su se pokajali. Posesivan si, opsesivna i sve mislim da će se to promeniti. Mislim da moraš da budeš još sigurnija u sebe - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga