AKTUELNO

Tenzija dostigla vrhunac!

U toku je podela budžeta. Ove nedelje, vođa je Anđelo Ranković, koji je krenuo sa velikim budžetima. Sledeći mali budžet ide Dalili Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne provodimo puno vremena. Dopada mi se što si uredna i pedantna. Milsim da si druželjubiva, ali mi se ne sviđa što ondah prebacuješ nekome šta ti je uradio. Smatram da si neko ko totalna ne prihvata kritiku, odmah udaraš kontru. Mislim da se ti i Dejan slažete u 99% stvari. Mislim da se samo pojavio momak koji ti se vuiše dopao. Smtaram da je došlo do zasićenja. Smatram da su tvoji postupci prema Dejanu bili zli. Ja te više gotivim kada si sama. Kada nisi sama, sve se menja, tvoj hod i sve ostalo. Egoista si, ali mi se ne dopadata bahatost i bezobrazulk koji je na visokom nivou. Tvoj i Filipov odnos je užaš. Milsim da je više strast nego ljubav. Odvratno je sve što radi, ali ako ti prihvataš, ona ja neću da komentarišem.U ljubavi stav imaš nula, ništa, krompir - rekao je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se zahvalila na komentarima. Moram da kažem da se slažem sa time što si rekao. Što se tiče mog dostojanstva, istina je da imam nula posto toga. Što se prijateljstva tiče, milsim da nikada nisam ništa ružno uzvratila. Kada mene neko ujede, naravno da ću da se branim - odgovorila je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi sposobna da prećutiš zarad prijateljstva, nisi. To je moje mišljenje - rekao je Anđelo Ranković.
Što se tiče ljubavi, naučila sam da prećutim što pre nikada ne bih prećutala. Imam tu barijeru, to je istina - zaključila je Dalila.

Sledeći mali budžet dobila je Marijana Zonjić:

Foto: TV Pink Printscreen

Govorio sam ti da se ne ponižavaš, tebe to ne zanima. Umeš da odgovoriš najniže u svađi. Smatram da mnoge stvari radiš zbog rijalitija. Željna si kadra, željna si kamera. Nije mi janso kako možeš da prelaziš preko nekih stvari. Ti nemaš ni dostojanstva ni ponosa da prekineš nešto. U principu, mislim da možeš da budeš dobra drugarica - rekao je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet dobila je Ani Jovanović:

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ti nisam rekao ništa da se ne bi shvatilo pogrešno. Ja nju nisam poznavao, samo mi se dopala fizički. Ja nisam znao kakva je ona u međuljudskim odnosima. Nije išlo, krenuli smo lagano, onda smo videli da to nije to, da je hladno. Ne sviđa mi se što si ušla sa Filipom Carem u vezu. Neko si ko želi da bude u centru pažnje. Da ulaziš u odnos za koji svi znamo da nema prostora ni za koga osim Dalile. Podsmevaš drugarice, gledaš samo sebe, to mi se ne sviđa. Mislim da nije lepo da ljude geldaš sa podsmehom, to mi se ne dopada - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne vidi šta je ona meni radila iza leđa. Za to što kažeš da me ne pogađa ništa, ja ne želim to da pokažem. Nisam takva, ja ovde nemam kome da se poverim. Ovde čuvam stvari za sebe - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.