AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija "Izbor potrčka" koju vodi voditelj Milan Milošević. Naime, ovonedeljni vođa je Anđelo Ranković izabraće dve osobe koje će ići u izolaciju. A pre svega, zadrugari će prokomentarisati današnju podelu budžeta. Milan je reč dao Mensuru Ajdarpašiću i Anđelu Rankoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko se ne hvali toliko. Shvaio sam da je došlo vreme da samo potvdim to što drugi pričaju ovde. Meni je drago ako sam ja nebitan za čovečantvo, ali isto tako smatram da si ti zastareo za čovečanstvo. Ti si primitivn - rekao je Anđelo.
Vidi, mogu da te razvale kao kantu! Ali ne izazivaš pažnju nikavku - rekao je Menusr.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti rekao, ako si toliko jak, onda izdrži te pritiske. Živiš u zabludi u teorijama si da su svi protiv tebe. Trpiš ondos u kojem niste zadovoljni ni ti ni onda. Ona ima modrice, vi se bijate. Bio je dokaz da si dobio šamar od svoje devojke - rekao je Anđelo.
Moraš da praviš modrice. Ja sam ovde objašnjavala i to je to. Ja smatram da si ti razuman dečko - dodaje Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

ja sam rekao da sam pstao ovde da bih ja zaradio još para. Zamisli kako je kada seksualno opštiš sa njom a ima sedamnaest godina. Ona ubada i nabada padeže. Ako ćeš ti da me učiš kako se postupa sa devojkama - rekao je Anđelo.
Čim si ti ovde, ti napolju nisi dobar u svom poslu pa si došao ovde - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je najbolje od svega što ti govoriš o manirima ljudskim koji potvrđuju da si ti totalna suprotnost. Ti ne ideš direktno, ideš indirektno, nisi mi ni ime spomenuo. Tvoja devojka je komentarisala moj ljubavni odnos. Drago mi je da si toliko nebitan da znaš šta radim. Neću da re izuzmem zato što sam ovde da komentarišem i zbog svojih ciljeva. Da vidim da li sam u oravu, i neću nikoga da izuzmem. Ti nisi prefrigan, ja ne mogu da nađem lpu osobinu za njega. Ti si taj link, ne ja. Nekada sam bio Apolon, sada želim ovako, lepše živim. Eto, rekao sam, ne mogu da nađem ni jednu dobru osobinu za njega. Da, kod njega je netrpeljivost velika. Odelo ne čini čoveka, materijalne stavri nisu bitne, tako on kaže a onda sve ostale gleda kako se oblače. On je ograničen na jedno polje, odnosno na ring. Ti nisi ništa igrao, ni odbojku, ni kopšarku, video si da nisi dobar nigde, pa si odustao. Nemoj da nagoveštavaš da će biti kako ti želiš, to smatram lošim delom. Čak i kada ne kažem dobro, ja se spustim na tvoj nivo i pokušam da te razumem. - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti da se našminkaš i da ideš na emisiju. Mislim da o fizičkom izgledu vodim i previše računa, vidimo ko kako izgleda. Ljudi hoće da mi ubiju samopouzdanje ali neće moći. Ovo što se vi smejete, meni je još smešnije. Ja živim ispod proseka i ponosan sam na to. Da objasnim da ovde možemo svi sve. Tamo onda glavu spuštaš. Ja sam ti iskomentarisao budžet - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.