AKTUELNO

AU!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je započeo komentarisanje druge po redu ankete u kojoj su kako ukućani tako i gledaoci birali ko je "pod uticajem drugih kada donosi odluke". Voditelj je saopštio da se na trećem mestu nalazi Dejan Dragojević, a zatim reč dao Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta on mislim. Možda smo svi lažni, ako je on mislio svojom glavom, meni je to drago. Mi smo imali razgovor na osnovu njegovih izlaganja, on to dobro zna. Sada kada je Dejan tu gde je sada, tek sada mi je interesantan za druženje. Tek sada pokazuje koliko je moćan u dijalozima i ostalo. Vuče pametne poteze za sebe - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni iz glave ne izlazi situacija za Novu godinu, ja se sećam situacije kada je se on vratio, Dalila je ubeđena da je neko na njega uticao. Ja sam u šoku bila i to je bio veliki preokret, rijaliti se preokrenuo. Što se tiče ovo za Aleks slažem se da će da posluša prijatelje i drugare kojima vlada racio. Za Rešićku i Đedovića šta je bilo bilo je, oni su mu samo pomogli, a ne odmogli - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je slušao druge samo mu je dobro donelo, da je slušao sebe on bi plutao u jezeru. U tom periodu on nije slušao svojom glavom. Kada si razmišljao svojom glavom lupao si se flašama. Oni su ga usmeravali da donese pametne odluke, da je on razmišljao ne bi dobro bilo. On sada razmišlja svojom glavom i sam donosi odluke - pričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su Dejan i Dalila ušli on je bio navijem da lomi i rekao mi da ne treba da budemo sa svima okej, desi se to što se desilo, Rešić i Đedović mu pomagali da se oživi, on je rekao da čeka da se oporavi i da okrene rijaliti kako njemu odgovora. On za svakoga ima mišljenje i dobro i loše. Ako si okej, okej, ako ne onda ne. On ima limit love koliki ima, surov je došao je ovde za lovu - pričao je Luks.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.