AKTUELNO

Iskrena do koske prema njemu.

Nikola Grujić Gruja došao je do Anđele Đuričić koja je bila u pabu "Prijatelji", pa joj se poverio o večerašnjem problemu sa Milanom Šarac Mimom.

Ja joj kažem da je molim da bude iskrena i sve. Rekla mi je da se izjasnila na tu temu. Sa najboljom mogućom namerom je pitam nešto. Pazi sad ti ovo. Pređem preko toga danas, zaklela mi se, da bi ona večeras, kad je popila prvu čašu vina, počela da mi baljezga, da me napada...Ja odem po pivo, vraćam se, nije me bilo tri minuta i ona mi kaže da je bila kod Anđela. Ja pop***eo. Znaš gde ja sedim i pet ljudi mi kaže da gleda u njega - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije pitanje on, nego ona, jer nemaš poverenje u nju - rekla je Anđela.
Ne samo to, nego ljudima daješ za pravo da pričaju o tome ako primete neki osmeh. Daje im do znanja da kažu da si prišla dok nisam tu tri minuta. Svestan sam kako on gleda na nju, čak mislim da i ona njega gleda tako. Daje pravo ljudima da pričaju tako. Ja ne volim transparentno, a ona voli da vi vidite. Ja njoj u pušionici kažem Viki: "Ajde, je l' si završila, moramo da raspravimo", a ona kao da je raspružila noge. Kaže Viki ja znam šta je kao držala ga za ruku, ustala i zaklela se u dete. Ja pitam Anđela, on kaže da, držala ga za ruku. Mene boli sada što me laže - rekao je Gruja.
Nije ona očekivala da ćeš tako brzo čuti to što se desilo. Nije on tu ništa kriv, nije imao ni loše namere, ali kad su njene namere u pitanju - rekla je Anđela.
Opet, zašto ona mene laže? Kad je pomislila šta ću kad ovaj dođe, daj da se opravdam. Kreće tu problem, nas troje rešimo tu problem i sve. Rekao sam joj da mi ne glumi neke parove koji se jurcaju i sve to, jer izgleda jeftino i zarad kadra. Počela da me vređa...Kad je prošlo vreme neko, ja kažem da pričamo normalno, kreće vika, cika, dreka. Nije normalno da praviš dramu, a preko čega sam ja prešao. Ne mogu više. Limit - nastavio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona u svim raspravama vašim gleda da napravi haos i dramu. Je l' ona zameri tebi nešto? Nema šta, pa ona tebi najmanje jedan novi problem napravi. U tim raspravama gleda da svi mi saznamo, a realno je da može da se reši ispod pokrivača, u veceu, garderober - rekla je Anđela.
Ja ne znam što ne dođu Caru, Dalili, Aleks i Dejanu da pitaju da li su se posvađali? Pa ne mogu, jer idu linijom manjeg otpora, a to su za mene pi***tine najobičnije - rekao je Gruja.
Iz mog iskustva ona drami, da ona ništa ne radi i ne shvata što se ti ljutiš na nju. Ona je svesna da će ostati sa tobom do kraja, a ličnost je koja se ne izdvaja u masi i nije zanimljiva ni po čemu. Sandi je zanimljiviji od nje, zato što krade. Ona meni kaže da vidi tvoj psihopatski pogled - rekla je Anđela.
Ccc - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

"Mrzim taj njegov psihopatski pogled", to je rečenica koju ne možeš da kažeš za nekoga za koga kažeš da ga voliš. Ne voli te neko ko kaže da si psihopata - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga