AKTUELNO

Haos!

Lepi Mića nastavio je da se raspravlja sa Aleksandrom Nikolić i pokušavao da reši njihov sukob koji je nastao tokom emisije "Pitanja novinara".

To je sve rijaliti, sumnjaš u nešto u šta ne sumnjaš - rekao je Mića.
Ja sam rekla da se njemu promeni faca kad se spomene. On nikad neće nju da gleda kad se svađaju - objašnjavala je Aleks.
On pogleda kad niko ne gleda - dobacila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da nikad nisam videla da on nju gleda - istakla je Nikolićeva.
Ona sama bira svoje veze. Rekao sam joj da pazi šta radi, ako joj ne odgovara... - dodao je Mića.
Ako je igrala rijaliti, zašto je imala se*s? - pitala je Sejranićeva.
Ja sam rekao posle raznih saveta od ljudi. Šta ćeš da nekim u koga sumnjaš? On je sve uradio pre veze sa tobom - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bi meni pustili klip, ja bih završila sa njim. Ja njega neću da ostavljam zbog mojih tripova u glavi. On je ovako pričao i onda, pa je šta uradio? - rekla je Aleks.
Ti si posle toga ušla sa njim u vezu, u šta si se zaljubila? U njegovo laganje? Ti si ušla sa njim nakon što se vratio Dalili - dodao je Lepi Mića.
Zašto je on došao u pab posle žestoke svađe? On je iskoristio poslednju raspravu za Dalilu - pričala je Irma.
Ona je meni rekla da je branim nekoga ko je favorit, to je za mene rijaliti. Kao brat sam ti rekao da paziš, jer ulaziš u vezu sa čovekom koji je polupan. Rekao sam ti da ako ti ne odgovara da izađeš. Daješ neke izjave koje su nenormlane. Ako on priča jedno, pa drugo, on je taktičar. Ti si na to rekla da ga brane, jer je on favorit. Za mene igraš rijaliti, a ti me demantuj. Za mene je ta rečenica kraj. Ti treba da kažeš da te boli ku*ac, a ne da sumnjaš - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.