AKTUELNO

Bebica i dalje 'enigma' u Zadruzi!

U Beloj kući je počela Igra istine, a Lazar Čolić Zola postavio je naredno pitanje Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti komentarišeš situaciju između Bebice, Miljane i mene. Da li je Bebica stvarno lud ili nije normalan? Deset godina si u rijalitiju, verujem da ovako nešto nisi video - govorio je Zola.
On je vanzemaljsko biće. Iskreno, meni on nije jasan. Ovako nešto nikada nisam video do sada. Može ga Miljana mazati go*vnima, može ga pljuvati, on ni na šta ne reaguje. U životu nisam video takvu osobu, koja dozvoljava da neko toliko pi*a po njemu. Miljana je rekla da ona 'drži ključeve u rukama' kada je ova situacija u pitanju - govorio je Mića.
Ona je pokušavala mene da ucenjuje, želela je da ide na Rajsko ostvrvo, ali ja na to nisam pristao i hvala Bogu što nisam - dodao je Čolić.
Mislim da ovo nije kraj i da će se ovde svašta desiti. Miljana će tek početi da šefuje. Vi ste jedna specifična priča, vi se jako volite. Što se tiče Bebice, mislim da on nije normalan... - izjavio je pevač.
On ili se smeje ili plače - dobacila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

On je čovek koji nije nromalan, njega boli ku*ac za mamu, za tatu, za decu... Bolestan. Juče je gledao u jednu tačku osam sati - dodao je Mića.
Da li je moguće da ti kada spominješ decu, on sedi i smeje se! Kako je ovo moguće? - viknula je Mina.
Miljana, otrovna si! Šta ovo radiš muškarcima? Mislim da je Zola doživeo jedan 'nokdaun' i da prvi put razmišlja trezveno i kako treba - rekao je Mića.
Mene zanima kako bi on reagovao da me vidi sa njom - dodao je Lazar.
Ma ne bi se zakašljao veruj mi! On je kralj! - smejao se pevač.
Pa šta li je to? Je l' to ljubav? - čudio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je i dalje u šoku - smejao se Mića.
Mene će ona naterati da se ja stvarno sprdam sa njom. Bukvalno mi je rekla 'Zola ne znam šta ću sa psihopatom' - dodao je Zola.
On je čovek pun entuzijazma i sreće - nastavio je pevač da se šali.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.