AKTUELNO

Opa!

Igra istine je u toku a Miljana Kulić je postavila pitanje Aleks Nikolić.

Šta je bilo sa Dejanom i zbog čega je hteo da pobaca sve stvari - pitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče te ceduljice ne verujem da je Dejan to uzeo i stavio u duks. Ja jesam rekla da sumnjam za neke stvari, ali ovo je glupsot totalna. Sve u svemu, mislim da će se to razrešiti možda tokom sledeće nedelje. On je želeo da pobaca sve stvari koje su kupljenje pre rijalitija. On je mene jako dobro upoznao, hteo je da ih baci, da više niko ne bi mogao da mu pravi spletke i da ne bi ona mogla da ustane i da kaže da nosi njenu majicu. Ja verujem njemu u ovom slučaju - rekla je Aleks.

Aleks je pitanje postavila Milici Veselinović.

Kakav je sad tvoj odnos sa Mensurom, da li ćeš prestati da nasrćeš na njega, da li misliš da je on plakao zbog Mine ili zbog tebe - pitala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je prokomentarisano da on plače zbog Mine, u to sam sigurna sto posto. Plakao je zbog mene, jer ja imam ishitrene reakcije, napadam ga. Sinoć smo u jednom trenutku raskinuli, ali sve u svemu, ne želim da ga dovodim u situacije da se ovde nervira, lupa, skače i vrišti zbog mene i mojih komentara - rekla je Milica.
Da li misliš da je zbog nje, da li sumnjaš ili je zbog tvojih mišljenja - pitala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Više sumnjam što se komentarišu ti pogledi i to, nego da je sinoć zaplakao zbog nje. Što se tiče toga, stvarno sam sigurna, takav mi je osećaj bio. Nije zaplakao zbgo nje, nego zbog cele te situacije...Meni je predstavljeno da se on nasmejao na vratima, a ne u garderoberu. Prevelik pritisak imam. Nisam se ohladila. Ne želim da bespotrebno iznosim svoje sumnje, kad budem videla rećiću kako mislim. To je to - rekla je Milica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga