AKTUELNO

Sve bliži pomirenju!

Lazar Čolić Zola nakon razgovora sa Darkom Tanasijevićem u Šiša baru, došao je do Miljane Kulić koja je tražila da joj od reči do reči ispriča šta je govorio u intervjuu. Ona ga je pomno slušala, ali na kraju ipak završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš li koliko sam ekskluziva dao - smejao se Zola.
Govori mi bre šta si rekao, nemoj da ti dam ekskluzivu - našalila se.
Prvo pitanje je vodilo ka tome da smo zajedno pa sam rekao da ne znam da li ćemo ikada biti ponovo zajedno. Rekao sam da sam težak u muško-ženskim odnosima i da mnoge stvari treba da se promene... Da ljudi mogu protumačiti to kao lažnu nadu, ali da to nije tako. Pitao me je da li sam uvideo da si zbog mene išla uvek protiv svih i ja sam rekao da nikada nisam sumnjao u tvoju ljubav... Rekao sam da kada sam se u životu najmanje nadao, desile su mi se najlepše stvari... Priznao sam da sam šarao ali da to nema nikakve veze. Pitao me je i da li bi nešto poručio tvojima, rekao sam da nemam, da ne želim da se bakćem i da treba da gledaju svoje zdravlje... - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao me je za ispod pokrivača, rekao sam da se mi zagrlimo, ali da se nismo poljubili. Da li je tebe pitao da li smo se poljubili u radiju? - pitao je Zola.
Ne, nismo se poljubili - odgovorila je Miljana.
Rekao sam da me je Nevena pod*ebavala sinoć, posle Zadrugovozije... Rekao sam da nisam nikada birao između nje i tebe i da smo kakve god stvari prošli, ti ćeš uvek biti ta koja će me uvek podržati u svemu... Rekao sam da me naši vide da smo srećni, morali bi da se pomire sa tim, ne bi sigurno rekli 'e, Miljana, nisi nam više ćerka'... Rekao sam ako budeš normalna, da ću biti sa tobom bez problema, ali ako budeš provocirala za Deniz ili Nevenu, da to neće prolaziti... - nastavio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima li ti šta nejsno? Ili reci sada ili zauvek ćuti! Ako ti je nešto sumnjivo, odmah da rešimo! Da li sam sve dobro rekao - pitao je Čolić.
Sve je meni jasno. Sve je okej, ne razmišljam o tome - odbrusila je Miljana.
Zašto sada plačeš? Šta te je povredilo - pitao je Zola.
Ništa bre, ma onako - odgovorila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.