AKTUELNO

Prija mu titula!

Zadrugari su juče tokom dana imali priliku da izaberu tri osobe za koje smatraju da su "samožive", voditelj Milan Milošević je saopštio da se na četvrtom mestu nalazi Dejan Dragojević, nakon suda zadrugara kao i njegovog komentara, voditelj je saopštio da se na trećem mestu nalazi Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Treća pozicija ima identičan broj glasova kao Dejan, Matora hajde da komentarišeš, Car je na trećem mestu - saopštio je voditelj.
Mislim da su gledali ljubavni odnos sa Dalilom. Dok su bili u odnosu, on tera svoju vodenicu, posle mu bude krivo ima grižu savest. On je kao i ja.... Sa pravom je tu - rekla je Matora.
Da li ima sličnosti između Dejana i Cara? - pitao je voditelj.
Možda u odnosu što Dejan gleda da sve bude bolje, ja sam primetila sličnost da Dejan vodi preterano u svemu, ali to Aleks ne može i to je ovde mana - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas govorio da je samoživ i škrt skroz drugačiji, samoživ može da okrene leđa uvek.... Mogu da okrenu leđa svakome samo da bi njima bilo bolje, smatram da su to osobe koje su samožive. Ja Dejana nisam naveo ali smatram da jeste... Što se tiče Cara, on je tu neko ko želi da zadovolji samo svoje potrebe, samo želi sebe da zadovolji pre nego što bi gledao nekoga drugog - pričao je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Opravdano, ne znam da li se nekada izvinio Dalili za sve, tako da bih se složila sa svima što su rekli - rekla je Anđela Đuričić.
Ja sam ga i naveo danas, rekao sam da treba i oni da budu za stolom kada smo i mi ostali - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako mi majka preko pulosestre kaže da se sklonim od Dalile, ja sam samoživ, ako mi kaže 50 metara od nekoga, a ja se vratim u taj odnos i ne razmišljam o nekom trećem ja sam samoživ. Ja sam generalno samoživ, između mene i Dejana ima neka crta zbog ljubavog odnosa - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.