AKTUELNO

Prijateljski razgovori!

Filip Car i Lazar Čolić Zola, nakon svih dešavanja od večeras, našli su se u dvorištu kako bi porazgovarali i razmenili utiske.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava to u tvom životu? - pitao je Car.
Ma nisam hteo da se poljubim sa njom, nisam hteo da budem sa njom - govorio je Zola.
Ona odmah na Bebonija - smejao se Filip.
Sinoć mi je d*kala ku*ac, mazala se po grudima, ja nisam hteo da se je*em... Sada ona sa njim, ako je to normalno... Ako ona bude bolje plasiranija od mene, ja ne znam koje su vrednosti tu u pitanju. Da sam joj dao ku*ac večeras ona bi bila normalna, bila bi kao 'Marija Dijeva' - nastavio je.
Ona i on, to su iste šifre - izjavio je Filip.
Da li je normalno da neko pre voli nju, koja ima dete i sinoć dira mene a večeras njega... A pritom on svoju decu i ne viđa. Možda sam ja lud - govorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras 'Titanik', mislim se šta je ovo. Ova gleda, pa se pomeri sa šanka... Ali će biti teatrale - rekao je Lazar.
Ona je svoje odigrala - dodao je Filip.
A ti samo sprdnja a? - pitao je Zola.
Ma ja sam slobodan, mogu da radim šta hoću - odgovorio je.
Danas sam je gledao i proučavao. Od plesa, do oblačenja, načina komunikacije, face... gde je meni pamet bila da uopšte budem sa njom. Pričala je nešto oko Dejana, pa kao da joj je neko rekao da će se udati u rijalitiju, ali kao nema veze, pa se onda kao muva sa Anđelom... Nabacuješ se drugim tipovima, pevaš, gledaš, radi sve ono što mi se oduvek gadilo kod žena... Zgadila mi se, koliko god da sam je zavoleo i zaljubio se... Ovo je zatvoren prostor, vezao sam se bio... - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.