AKTUELNO

Totalni haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević. Milan će ove noći postavljati "vruća" pitanja, koje je postavila publika. Naredno pitanje, postavljeno je Nenadu Macanoviću Bebici:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da si zlostavljao svoju ženu i da si zato dobio zabranu za decu?
Ne, to nije istina. Ne želi da dovodi decu u opasnosti. Ona nije stalno tu, to je to. Ja sam decu video, i to ona zna. Bivša žena je rekla da ne želi da deca ne želi da izađu u javnost. Ja nikada nisam rekao ružnu reč ženi - rekao je Bebica.
Tri meseca on ženu nije video. On nije video decu i pre Miljane, on ima pre toga zabranu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je rekla da on ovde nije video svoju decu tri meseca. On se zbunio, pa je rekao da je video decu četiri dana video, pa je rekao drugu priču pa treću. Prvo, ako to nije sudska zabrana, ne moguće je da on ne viđa svoju decu. I da mu je žena zabranila, on je trebao da ih vidi. Ti znaš mnogo dobro da će deca da bduu blurovana. Sve i da ti ježena zabranila, mogao si da vidiš decu. Pun mi je ku*ac tih zabrana. Tebi niko ne može da ti zabrani da viđaš svoju decu. Sve što si ti nabacio Miljani, na kraju je došlo do toga da nisi video decu zbog javnosti. Milane, zamisli ženu koja sedi i sluša kako on kupuje Željku i sve a svoju decu. Više voliš Željka, to si rekao - govori Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila sa njim kada ga je žena zvala i rekla mu da ne može da viđa decu. Onda je on pozvao ženu i rekla mu je da ne može da viđa decu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon onog mog pitanja u izolaciji i njegovog odgovora. On je rekao da bi bio sa Miljanom na tri dana, a ne sa decom. Sve i da ti je odnos a Miljanom savršen, ti bi opet trebao da izabereš da provedeš sa decom dane, a ne sa Miljanom. Ti si meni za sudski proces i za totalnu zabranu za decu - rekao je Car.
Ja bih samo dodao jednu relenicu, ne znam da l' se sećate kada smo optuživali Miljnu da je ona kriva, on je ćutao, nije ništa rekao - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovu su stavri zbog koji ja nikada ne bih radio svoj posao. Ja bih takvim ljudima zabranio pristup dece. On prvo nije normalan, dok ne postoji sudska odluka, niko ne može da mu zabrani. Zašto bi Miljana slagala tako nešto koja ide na teret i tebi i njoj? Neke stavri se ne poklapaju. Luks kaže da si mu rekao da dve godine nisi video decu. Pa si nekom drugom rekao da je manje vremna prošlo kada si video decu - rekao je Đedović.
Pirčala je priču vezanu za ženu, pa su dolazila pitanja ovde. Ako ovako nastavi Miljana će biti monstrum i on i Bebica. Ja ne mogu da verujem da se neko ovako pokriva lažima. On samo gleda gde je Miljana, samo u nju gleda kada bude neko pitanje. Ova tema je jako opipljiva jer mi Bebicu ne poznajemo kao čoveka - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku teksta pogledajte video:

Autor: A. S.