AKTUELNO

Bilo ga je sramota!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević. Milan će ove noći postavljati "vruća" pitanja, koje je postavila publika. Naredno pitanje, postavljeno je Mensuru Ajdarpašiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Dokle ćeš da se ponižavaš sa tom folirantkinjom koja te tuče i navodi te na bes? - upitao je Milan.
Kad malo bolje razmilim, ja sam kriv što sam dozvolio sebi. Nije ona kriva, ja sam kriv. Ja želim da joj objasnim da nema potrebe da to radi. Ne razmišlja šta ja mogu ako ona ne prestane sa nekim stvarima. Iskreno da ti kažem, jeste ružno što sam dozvolio sebi da mi se to ponovi. Ne može niko da me razludi osim nje. Ja normalno razgovaram sa njom, ali dolazi četo do rasprva između mene i nje. Ona ne misli stvari koje mi kaže, samo mi kaže u besu. Ona ne misli da ja volim Minu. U toj situciji joj ne verujem ali ona to izgovara. Ako ona može da tumači moj i njen odnos tako, onada ću i ja da tumačim to - rekao je Mesnur.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da kažem da ja nisam folirant, jer da jesem, ne bih bila sa tobom. To što ga udaram, da, to je poniženje za muškarca. Ja imam grižu savest, ali se to ne vidi. Foliran nisam, ali udarci su poniženje za muškarca. - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku teksta pogledajte video:

Autor: A. S.