AKTUELNO

Praznična euforija trese ljubitelje online slot igrica! Priključi se promociji Uskršnji Kalendar samo u Meridianu i osvoji neodoljive bonuse!

Duh praznične euforije uveliko se oseća i u svetu online slot igara, zbog toga i ne čudi najezda video slotova uskršnje tematike. Ali, nisu samo slotovi ono u čemu ćete moći da uživate tokom prazničnog perioda. Meridian vam sa ponosom predstavlja fantastičnu petodnevnu promociju USKRŠNJI KALENDAR

Na vama je samo da uživate u omiljenim igrama kao i do sada i moći ćete da osvojite sjajne nagrade.

Promocija se održava u periodu od 22. do 26. aprila i donosi sve što ste oduvek želeli - POKLON SPINOVI, KEŠ NAGRADE ali i još mnogo toga. 

Svakog dana u ovom periodu očekuje vas druga promocija. 

Poletite do svemirskih dobitaka, ostvarite pravo na 100% bonusa na depozit i pokupite svoj USKRŠNJI DAR! Ljubitelji najpopularnije kartaške igre moći će da učestvuju u Poker turniru, dok će poklonici slotova uživati u Prazničnim Spinovima!

Sve što se od vas traži jeste da se ulogujete na svoj korisnički nalog i da uživate u fenomenalnoj zabavi!

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios.

Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije! 

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih igara u Meridianu!

#Meridian

#besplatni spinovi

#live dealer

#meridianbet

#online slot igre

#poker

#slotovi

#uskršnji kalendar