AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević nastavili su da razgovaraju u spavaćoj sobi, a ona je pokušala da ga omekša, kako bi se pomirili.

Sedi da razgovaramo - rekla je Aleks.
Biće mi još teže, rasturićeš me emotivno. Ja ovo ne mogu da izdržim, razaraš me. Pričaj, ali nemoj da mi se smeješ - govorio je Dejan.
Okej, ne moramo da budem zajedno - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je teško, teško mi je. Krivo mi je, ali za*račla si. Ono što si večeras imala i eksluzivu kakvu si pripremila za sutra... Narednih dana me ignorišu. Neću ovakav odnos, ne sviđa mi se. Nezadovoljna si - pričao je Dejan.
Pogledaj me, molim te. Razlog je sumnja, ne postoji drugi razlog - rekla je ona.
To nije razlog da me disredituješ i omalovažavaš. Do kog zaključka smo došli? Da se ja preko tebe perem i da te boli ku*ac da budeš predmet da se neko izdigne. Ne trebamo jedno drugom ovakvi. Ne mogu da padam na fore, svoju emociju moram da zaustavim - istkaoa je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Razdvajanjem će tu razuveriti od sumnji, pa će nam možda veza biti bolja. Ja sad i da se pomirim sa tobom ne postoji šansa da ti obećam bilo šta, jer nisi od poverenja. Kao kad sam te pitao da li mogu da ti verujem? - pričao je Dejan.
Je l' sam te izdala? - pitala je ona.
Navodiš na razne situacije, ono što si pričala sa Viktorijom. Ja sam zato sa tobom u svakoj priči govorio da moram sebe da igradim, jer šta kao ti mene ostaviš. Svi su pričali, pa i ti da ću ja tebe da ostavim. Ono šta si ti rekla noćas i ono u šta ćeš non stop da sumnjaš. Dala si za pravo da ona stoji na vratima pušionice, a ja kad vidim da se raspravljaju ja se sklanjam. Ti se kasno ugrizeš za jezik. Sve si ispucala za šta si mogla da kažeš da bi raskinula. Što se budemo više voleli, tvoja sumnja će biti sve veća - govorio je Dejan.
Ja sam takva - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.