AKTUELNO

Au!

U toku je igra istine sa Lepim Mićom. Naredno pitanje postavljeno je Dejanu Dragojeviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Na tvoje ponašnje od pre dve noći, kada si posle nesporazuma sa Aleks počeo da udaraš šakama. Da li msiliš da je foliranje i d ali misliš da je to u redu -upitao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vremenskui period nema veze sa tim da li je emcocija jaka ili ne. Smatram da to što sam ja uradio množe da se komentariše da sam je zavoelo i svaki put tako odreagujem kada volim. Tako reagujem, zavoleo sam je, i tako regujem - rekao je Dejan.
Da li bi te bilo strah da uđe Tara? - Mića je upitao Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, bio sam preplašen jer sam skapirao da mogu da plovim kad sam solo. Plaši me kako bi se postavila prema meni, bilo sam u frci. Neko je dobacio da je Dino, lakše mi je da plovim sam. Ne planiram da se vratim u taj osnos. Bio sam u fazonu, odakle poziv, bio sam u šoku. Nisam je nita pitao, nejasan mi je poziv. Razmišljam o sebi da što bolje provedem rijaliti - odgovorio je Ša.
Vi ste njegova sprdnja. Dozvolite da budete igračka. Deluje mi da je Sanja očekivala više od Filipa - rekao je Ša za Sanju i Anu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mlada. luda i liberalnai želela sam da imam se*s sa njim i to je to. Poljulali su me vaši komentari. Kada sam videla da je sve okej, da mi roditelji nisu zamerili. Vi pravite dramu - rekla je Sanja.
On se sprda sa vama, cela kuća to komenhtariše. Moje viđanje je da ste sprdnja i takav utisak odajete - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A. S.