AKTUELNO

Zadrugari van sebe!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Nenad Macanović Bebica je sledeći zadrugar koji je odgovarao na pitanje verne publike pete sezone Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Miljani oblačiš brushalter i praviš od nje običnog debila? - glasilo je pitanje.
To je kod nas normalno, mi smo tako navikli. Mi uvek pomažemo jedno drugom - rekao je Bebica.
On počinje da preteruje, totalno hoće da je mobiliše i učini je zavisnom od njega. Kada nije mogla da hoda i kada joj je stvarno bila potrebna pomoć, nije joj toliko pomagao. Svestan je vrlo svega iako mi mislimo da nije, on sve to radi da bi od nje napravio debila i da bi totalno postala zavisna od njega. Ne zna više kako da je zadrži i to mu je trenutno jedini način - dodala je Sandra.
Mi smo tako i kod kuće funkcionisali - pravdao se Macanović.
Tako je bilo i kod kuće, on me oblači, kupa - dobacivala je Miljana sa garniture.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je sada to zabavno, ali od sebe će napraviti totalnog idiota - rekao je Đedović.
Pa zar već nisam - smejala se Kulićeva.
Stvarno ćeš morati u jednom momentu da prestaneš. Jedino ako želi da bude 'domino dama' i ako on brže sv*ši posle tog oblačenja. Stvarno ovo nije normalno... Ali ako tako hoće, neka ga maltretira. Nemoj ni da hodaš, što da trošiš gume na kolicima, neka te nosi - nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put sam video ovde da muškarac ne može da obuzda svoju devojku. Ne znam kako ne može da zabrani Miljani da vređa Zolu, ili bar da joj skrene pažnju na to... To oblačenje, sve koristi zarad sopstvene koristi. Da se razumemo, to ni jednoj ženi ne bi bilo interesantno na duže staze, to ne može da bude spektakularno. Sve sam video, ali nikada nisam u životu video ovakve muške emotivne invalide. Ne znam koji je poriv nekog muškarca da se ponaša tako... Ne znam šta bih rekao. Meni se sve to graniči sa zdravim razumom... - govorio je Car.
Nenade, od sad me polivaj, pljuj, šutiraj u glavu, da bi oni bili zadovoljni - dobacila je Miljana.
Naravno da nije ni to normalno - nastavio je Car.
Ljubav je da mi psuje oca, ljubav je da me pljuje, ljubav je da me gazi - vikala je Kulićeva.
Ja znam da tebi kao ženi, to i ne odgovara nešto mnogo. Smatram da za mnoge stvari treba da ti skrene pažnju, ako te već voli. Treba da se ponaša muški - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je to bilo normalno kada joj je noga bila u problemu. On od nje pravi debila, ispada kao da je totalno nesposobna. Miljana će vremenom i postati zavisna od njega a na neki način ona to i želi, kako bi se totalno odaljila u glavi od Zole. Ona jeste zavolela Bebicu na neki način i mislim da će se do kraja rijalitija izboriti sa svim stvarima. Da li će kad izađu napolje biti zajedno, to je nešto drugo... Ona bi sada možda i zaplakala, ja nju odlično poznajem. Zna da sam za neke stvari u pravu... - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.