AKTUELNO

Stavila sve karte na sto!

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja" koju vodi Stefan Karić, a njemu se danas pridružio i Miki Đuričić. Njegov naredni gost je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si neko ko je zaista kvalitetna osoba, iako si nesigurna u sebe. Šta se to dešava, ja sam primetio da ti Anđelo prija i neke simpatije... Činjenica je da ćeš opet morati da se izmakneš iz odnosa, jer njemu više prija da provodi preme sa Dalilom. Kako gledaš na sve to? Ne deluje mi kao tip koji bi ušao u priču sa Dalilom zbog rijalitija, a kontra je od onoga što on predstavlja i voli. Kako ti to komentarišeš? Da li ona ide uz njega i da li ćeš se povući iz tog druženja? - pitao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče odnosa, bilo mi je šokantno i čudno, kako se odjednom desilo. Šokantno mi je kako se odjednom prebacila... Mi nismo pričali o Dalili, pričali smo u našem odnosu, ali ne ljubavnom odnosu. Kad je nagovestio za crnim stolom, tad je nagovestio i nama. Logično mi je da u tom druženju i muvanju , ne šeta 60 krugova sa mnom, nego sa njom. Privikavam se na taj momenat Anđela i kako se sve okrenulo. Juče sam pričala sa njim kad je naš odnos u pitanju, tu mi je sve jasno i bilo mi je jasno. Ja se nisam izjasnila da sam zaljubljena, verujem da je tako izgledalo. Nikad nismo planirali da uđemo u odnos i vezu. Mislim da je to preraslo u pravo drugarstvo - pričala je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.