AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditejla Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić, kako bi prokomentarisala haos koji je nastao između Dalile Dragojević, Sandre Rešić i Anđela Rankovića.

Meni je ova priča smešna, znamo svi da je Sandra bila zaljubljena u Anđela, to smo komentarisali. Ne znam zašto Sandra ne bude iskrena, vidimo da je vidno neraspoložena. Ja sam u šoku šta čujem od Anđela, čak i Teodora koja je bila dobro devojka, pribojavao se šta će reći mama i ujak. Ja vidim da Anđelo želi da izbegne Sandru i da se ona povređeno oseća po ko zna koji put. Oni su bili dosta prisni dok se ovo nije dogodilo. Dalila i Anđelo šetaju, provode po ceo dan zajedno, nema razgvoora do jutarnjih časova. Svi znamo u kakvom su odnosu Sandra i Anđelo pre ovoga. Prošle sezone je zbog Nataše Radan prekinutu prijateljstvo sa Sandrine strane. Smatram da se oseća poniženo i omalovaženo, po ko zna koji put. Poznavajući Dalilu, naravno da će da joj smeta da provodi vreme sa njom. Treba da ustane i kaže da je povređena - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram samo da kažem da sam ovde prošla sve i svašta, ali imam snage za još tri rijalitija i sa 30 ljudi mogu da se izborim. Anđelo bi pokušao da uđe sa mnom u priču kad je tek ušao, a tad se nismo družili i komunicirali. Ko sluša naše razgvore može da zaključi da ni mi nismo znali da ovo može da se desi i on je sam u blagom šoku. Ove pritiske koje nameću da ulazi sa mnom u priču, rekao mi je da ne treba da se pecam kad neko priča da je on meni inat. On je meni sipričao da se on prošle godine sam ugasio, a da je mogao da nastavi neke priče -
Mogao sam u pet različitih priča da uđem prošle godine. Možda definišemo odnos sutra, da li će biti veza ili ne, ali neće se vući dva meseca, tako da nije rijaliti priča - odbrusio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' tebi Dalila ogovara po tvojoj kriterijumima? - pitala je Miljana.
Odgovara mi energijom i još nekim sitnicama - rekao je Anđelo.
Mislim da je on mamu i uju pripremio da će da igra igru i sigurna sam da do kraja neće ući u vezu sa Dalilom - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.