AKTUELNO

Žestoko!

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da će igra istine biti mnogo jača. O ovom bermudskom trouglui, ne bih svoje mudrovanje komentarisao , jer bi nestalo. Rekao sam Zoli da kad bude ušla Miljana, videćemo da li voli ili ne. To ne može niko da raščivija. Mislim da po svemu, njihove kuće štete - rekao je Dejan.
Ko ti je najveći prevarant među njima? - pitao je Milan.
Zato ti i kažem, ostaću suzdržan. Mogu da kažem da su svo troje prevaranti, ali i da imaju emociju, videćemo do kraja. Sa Zolom sam imao rasprave, tako da ću njega da pošaljem - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić je dobio reč.

Nisam u dobrim odnosima sa Miljanom, niti ću joj oprostiti bilo šta. Zola i ja smo u korektnom odnosu, ne svađamo se, nemamo rasprave. Neočekivano korektan odnos. Za sad je sve to tako i drago mi je da je tako. Ostaviću Zolu, poslaću Miljanu - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija Mitrović je dobila reč.

Imali smo jedan taj veliki konflikt. Bio je jedan period, kada sam stvarno mislila da je loš i da loše priča o meni sa Markom. Posle sam shvatila da sve što je govorio Marku, da je govorio i meni. Miljana i ja smo imale baš jedan veliki konflikt, kad se vratila. Ja sam posle toga njoj, prešla preko toga, tako da eto...Poslaću Miljanu, ostaviću Zolu - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga