AKTUELNO

Au!

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići.

Meni je ovo stoti puta da komentarišem ove dve osobe. Miljana je neko bez kog ova priča ne bi bila to što je već. Neko na kome su se kola lomila više puta. Miljana je neko ko je neizbežan, mi moramo o njoj da pričamo. Večeras sam čuo neke šlagere, a njoj treba da se kaže u oči onako kako je, a ove priče joj daju za pravo da nam je*e mater ovde svima...Miljana je igradila imidž pozitivne osobe i toga treba da se drži. Nije je niko zvao u klub da psuje i je*e majku, nego da peva i da pravi šou. Zameram joj te psovke koje je rekla Caru i ostalima. Mislim da Miljana treba da obustavi i da ne prima od bilo koga uvrede, niti da vređa. Mislim da Zola nije čovek za tebe i da treba da se raziđete - rekao je Mića, pa je prešao na Zolu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ista priča je u odnosu na Miljanu i na njega. Zola je neko sa kim sam ja okej od početka Zadruge. Ljude koje ja poštujem i cenim, kažem im nešto odmah. Da me je slušao, nikad ne bi došao u ovu situaciju. Kad te Tomović napu*i ti ćutiš, a ja kad ti neđto kažem, ti odmah po meni - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne misliš ti meni loše, ali malo deluje ponižavajuće - rekao je Zola.
Prijatelj je prijatelj, ne možeš tako. Ti si rekao da ovde sedi bilo ko, da nikada ne bi poslao Cara, a da sedi ovde Tomović? To je zato što ti potenciraš sve to. Ti si neko ko pu*i ku**c Tomoviću - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ti kažeš ružno, kao to na primer da pu**m nekom ku**c. Ne može biti figurativno - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga