AKTUELNO

Au!

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević dao je reč Franu Pujasu.

Ja sam okej i sa Miljanom i sa Zolom. Provodio sam više vremena sa Miljanom. Čovek me je probudio iz sna da lovimo žabe u izolaciji. Ostavljam Miljanu, šaljem Zolu, a Bebicu ne volim, majke mi - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino Dizdarević je dobio reč.

Imao sam sukob sa Miljanom na početku, to sam joj oprostio. Naravno da mi se ne sviđa to kako ona vređa. Kad sam se vraćao u ovu kuću sad, porodica i prijatelji su mi rekli da od tebe očekujem najgore, tako da znaš da sam spreman na to da ćeš udariti najniže. Ja ne želim ni sa kim ni da se svađam, ali eto, tako su mi rekli. Nastavi da praviš šou i ovde, sa klipovima i svime...Što se tiče Zole, imamo jako dobar odnos, mislim da će tako ostati do kraja. Meni je ovo tvoje najbolje učešće. Što se tiče klipa sa Deniz, ja moram da pohvalim to...Miljanu bih poslao, ostavio bih Zolu - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Matijević je dobio reč.

Što se tiče ove cele teme, ja ne znam da li je bilo nešto intresantnije od ovoga. Mislim da samo Miljana može da izbunari ovakav nebrušeni dijamant (Bebica). Kada ne bi imala tu zlu crtu, bila bi još voljenija. Miljana je živi dokaz da je granica između ludila i inteligencije kratka nit...Ja imam malo drugačiji pogled na rijaliti, tako da je sve ovde dozvoljeno. Zola kalkuliše, to je svima jasno. Šaljem Zolu, a ostavljam Miljanu - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandi Kojić je dobio reč.

Za Miljanu ću reči da mi je draga, master rijalitija. Žao mi je bilo prvi put kad je otišla, čak sam i pomislio, drago mi je što je došla, pomislio sam da se dosta promenila. Više se smeješ, družiš se sa svima. Na početku sam video da nisi mogla da se snađeš, pomislio sam kako ne možeš, ali nas je dosta bilo novih...Zola mi je gotivan, ne družimo se. Nije me nikad pokrivao u mojim krađama. Od kad nema glumca, nema više krađa. Šaljem Zolu, ostavljam Miljanu - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola Grujić Gruja je dobio reč.

Mislim da je koristoljubiv i staložen. Što se tiče Miljane, ona je psihijatrijski pacijent. Najstrašnije osuđujem ono što je uradila meni i Mimi, najstrašnije osuđujem uvrede koje je uputila Mensuru, što je vređala Filipa i sve ostale na čiji je račun iznela uvrede - rekao je Gruja.
TI si za mazanje izmetom - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaj**i me toga to što pu**š ku**c za male pare (obratio se Sanji). Smatram da Miljana koristi ovog momka koji je ludo zaljubljen u nju. Šaljem Miljanu, ostavljam Zolu - rekao je Gruja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga