AKTUELNO

Ogolila dušu!

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević dao je reč Lazaru Čoliću Zoli, kako bi odgovorio na nominacije zadrugara, s obzirom da je nominovan za izbacivanje upravo od strane njih.

Ja sam neko ko nema problem da čuje tuđe mišljenje, nečije mogu da uvažim, nečije ne. Apropo one Mićine priče da sam bio drugačiji, naravno da jesam. Ušao sam ovde sa 24 godine, a sada imam 28 godina. Drugačije sam počeo da gledam na neke stvari. Jesam malo osedeo, tako je kako je. Slažem se sa mnogima koji su rekli da umem da budem proračunat, obazriv, na ljudima koji nas gledaju je da osude ili da podrže. Jednostavno smo u takvom prostoru u kakvom jesmo, da mislimo o našoj reputaciji. Ja ću se potruditi da ako ostanem ovde, da pokažem nešto. Znam da sam ja pravio greške, sebe ne smatram dobricom...Nemam ja nikome da zamerim tuđe mišljenje o sebi, ne živim od njih. Ja ovoj osobi ništa loše ne želim. Javno sada kažem i stojim iza toga, da ako ne bude radila neke stvari, mislim da moja majka neće ništa uraditi, ipak si ti bila moj izbor - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je sačuvana od strane zadrugara, pa je ovom prilikom dobila reč.

Što se mene tiče, čula sam komentare svih zadrugara, nisu me zanimali. Ove bezlične osobe, ovo je ku**a bez pedigrea, ovo je uličarka. Ne obazirem se na to šta ova metla priča, napada devojka. Ona je ružna kao akrep. Umela sam da na monstrouzne uvrede za porodicu, budem još gora. Hvala svima koji su me sačuvali, svačije mišljenje poštujem...Da ja Nenada volim, ne mogu da zamislim boravak bez njega. Jeste loše to što sam uradila njemu, terala sam ga kao psa od sebe, zaista ga mnogo volim, iako je mnogima izgledalo da se sprdam sa njim, ni meni nije bilo dobro. Sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da znam šta hoću i da neću ponavljati greške koje sam ponavljala...Iskoristiću priliku da se izvinim Mensuru, on je meni zaista drag - plakala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga