AKTUELNO

Njih dvoje su glavna tema!

Igra istine je upravo počela, a nju je započela je Sandra Rešić, koja je pitala Dalilu Dragojević:

Danas je u prolazu nešto Đedović rekao nešto kao da će neko da promeni odluku, pa eto pitam, šta znači ta promena - pitala je Sandra.
Jednostavno nas pustite na miru, nek se dešava onako kako treba da se dešava. Ne funkcionišem pod pritiskom, utiče negativno na mene. Funkcionišemo ekstra i mislim da moj osmeh sve govori - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tada izneo svoje mišljenje, nije mi niko rekao da li hoće ili neće. Ne bi ovde, počeli bi napolju, pritisak i tako to. Rekao sam da su to budalaštine, mislim da će se desiti. Nisu osobe koje takve stvare mogu da planiraju i centriraju - rekao je Đedović.
Imamo neke planove, ali radimo da se suzdržimo za nešto, a koliko, ne možemo da garantujemo - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je postavila pitanje Marku Đedoviću.

Pošto se sada dešava ta situacija koja se dešava, volela bih da obrazložiš zadrugarima iz tvoje perspektive ono što si pričao sa Anđelom - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam pričao i sa Anđelom i sa Sandrom, mislim da su apsolutni krivci za odnos Anđela i Sandre, isključivo njih dvoje. Nisam video nikoga da se na onakav način druži. Ono što se nakon toga desilo, a ono što samja saznao iz razgovora sa Anđelom, ti si uključila turbine i izvrnula ga na postavu. Uporedio je to neko prevrtanje što se tebe tiče, sa nekim njegovim ljubavima iz prošlosti - rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga