AKTUELNO

Žestoko!

U toku je anketa, a zadrugari biraju osobu koja se trudi da lažno impresinoira. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je reč Miljani Kulić.

Dejan je nesrećan, vidimo po sukobu - rekla je ona.
Anđelo je napao Aleksandru, na pitanjima novinara sam rekao da nisam znao šta da komentarišem. Kad je dao budžet rekao sam da odsređenim ljidima neću da dam na značaju, jer zna šta je sve govorio Aleksanru i svaka podela je bila omalovažavanje - pravdao se Dejan.
Broj dva Milica. Broj tri Dalila, zatekla sam je u pušionici sa Filipom. Ona je htela Filipa lažno da impresinoira Filipa da je zaljubljena u Anđela - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Sandra Rešić.

Htela sam kratko da odgovorim, ja sa Dejanom neću da ulazim u rasprave. Moji ljudi ako ne shvataju da meni ne znači šta će da kažu, pošto ste pored mene dokazali ste se. Verujem da je Bebica zaljubljen u Miljanu, verujem da ima lizinge, ali mislim da sve nešto drugo o savršenom život, nije istina. To je navjieš impresiniranje Miljane, a ne nas.Drugo mesto, neću reći Dalila, jer ne znam šta se jutros desilo. Rećiću Car, jer mislim da mu je mnogo teže nego što se predstavlja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.