AKTUELNO

Veselo!

Veliki šef pustio je zadrugarima muziku, kako bi se razbudili i započeli još jedan dan. Stanari Bele kuće bili su u odličnom raspoloženju, a svako je na svoj način obeležavao prvi maj.

Foto: TV Pink Printscreen

Martina Petrović uživala je pored bazena u sunčanom danu i domaćim hitovima, a iako je nominovana za izbacivanje, Petrovićeva nije skidala osmeh sa lica, pa verovatno ne strahuje što je njen opstan u "Zadruzi" ugrožen.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića i Sandi Kojić uživali su u tišini i pored bazena u dvorištu Bele kuće, upijali sunčeve zrake.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić odlučili su da naprave ručak, pa su slobodno vreme provodili u kuhinji i za šporetom, a da li kuvaju nešto posebno, ispratićemo u nastavku dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Jovanović takođe je bila jako raspoložena, pa je pevušila na svom krevetu i šminkala se. Njoj je očigledno bitno da svaki dan bude sređena, pa iako nemaju nikakve obaveze, odlučila da bude našminkana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car odlučili su da još malo uživaju u krevetu i razmenjuju nežnosti uz domaće hitove. Dragojevićka je legla na Filipove rame, a on je nije puštao iz zagrljaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su Dalila i Car uživali u obnovljenoj vezi, Sanja Grujić je samovala u dvorištu. Da li je nju pogodilo ovo pomirenje, jer je pre samo dve nedelje bila intimna sa Filipom ili ima neke svoje probleme, ostaje da saznamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino Dizdarević je prepoznatljiv po svojim svakodnevnim treninzima, od kojih nije odustao za vreme boravka u "Zadruzi". On ni danas nije napravio pauzu, pa je pokazao izvajano telo bez majice.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.