AKTUELNO

Evo šta misli da je razlog!

Anđelo Ranković i njegova omiljena Jovana Tomić Matora otišli su do hotela da se spreme za spavanje, a Ranković je počeo da objašnjava Matoroj da MC Aleks ne gaji ljubavne emocije prema njoj.

Hoćeš da mi kažeš da ono što ona oseća nije pravo? - pitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da - odgovorio je Anđelo.
Znaš po čemu znam, evo sa Keti imala sam energiju preko poruka, znala sam da ćemo se poljubiti kad se vidimo, tako je i bilo - dodala je Tomićeva.
Ti si ta koja muva, napada, juri, pa imaš taj osećaj. Evo, priznaj sebi... Kad nekom nogu nasloniš, znaš šta je, gledaš pravo, ta osoba stoji i gleda pravo, znaš šta je... Da li je kod tebe ovaj osećaj ili drugi? Moraš da budeš iskrena prema sebi... Ja mogu da stanem isrped neke devojke i ona da kaže da sam dobar, lep i fin, a da tu nema ništa... Ne mislim da joj se u stomaku nešto dešava, tako je kako je. Da je njoj taj odnos prirodan, da je imala pre devojku, pa da kaže da si ti dewvojka koja je tu, koja joj pruža pažnju... Pa da kaže, ne radi me stomak, ali me radi razum, da si ti žena sa kojom može da živi. Ali ne radi joj "stomak" - pričao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.