AKTUELNO

Ovo im mnogo znači!

U Beloj kući u toku je proslava Bajrama. Dalila Dragojević i Filip Car su se osamili na garnituri i počeli da čitaju čestitike koje su dobili od zajedničke podrške.

Foto: TV Pink Printscreen

Između vas smo videli pravu emociju. Držite se, poslali smo van narukvice. Puno pozdravi Filipa od podrške, on zna koje. Volimo vas - čitala je Dalila
Lepi naši Care i Carica Dalila. Sa vama smo rošli svkau suzu i osmeh. Kad ste u sred olujnog oblaka teško je razmišljati van njega. Dolazi tačka kad dolazi da su vaša najteža vremena i vaša najlepša. Nikad ne odustajte. Vi srte jaka duša u dva tela. Dalila pusti da te on vodi, i dalje si jaka žena - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav je kad te neko prihvati takvog kakav si. Ono što je vrdno, ne treba ispuštati. Neka stvari su suđene, iako ne uspeju iz prve. Vi ste tim za koji iz sve snage navijamo - čitala je Dragojevićka ostale čestitke.
Hvala vam svima koji ste poslali i koji me nisu pozdravili, bitno je da ste njoj poslali. Hvala svim našim ljudima, Cedevita, tu ste uvek - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.