AKTUELNO

Pala na njene suze!

Jovana Tomić Matora osamila se na doku, a MC Aleks odlučila je da joj priđe i porazgovara sa njom.

Što si tu? Šta je, Jocko, što si takva? - pitala je ona
Idi tamo, rođendan ti je - rekla je Matora.
Prošao je. Nemoj biti takva. Razumem te - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kriva za sve - istakla je Tomićeva.
Znala si da će biti ovako - dodala je MC Aleks.
Mislim da nije pravi trenuta, danas ti je rođendan. U principu, nema potrebe ni da pričamo više. To što sam ja zaljubljena i ne želim da prihvatim stvari, to je moj problem. Dođlo je vreme da se suočim sa tim. Bilo bi mi lakše kad bi mi ti to rekla. Sinoć mi je bio najlepši i najteži trenutak, otkako sam sa tobom. Prelepo mi je, ne mogu da te poljubim, a zaista sam strpljiva. Prepoznala si taj trenutak. Ja sam imala želju da poljubim, a ti mene ne. Poražavajuće je da izlasaš Bebicu, pored osobe koja te toliko voli. Je l' imaš nekoga napolju? - govorila je Matora.
Ne, ja ne mogu da zabranim da mi neko pošalje čestitiku. Znam od koga je. Šta da ti kažem? Ne razumem, nemam šta da ti kažem. Ja sam prema tebi bila maksimalno iskrena - pričala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti nekad došao osećaj da me poljubiš? Toliko sam bila srećna što sam te osrećila na taj dan. Ti znaš da ja tebe nikad ne bih ostavila na cedili, niti mogu da se odvojim. Treba da budeš iskrena prema meni, posle osam meseci zaslužujem - pričala je Matora.
Ne znam je ne znam. Bila sam maksimalno iskrena u svkaom momentu - dodala je MC Aleks.
Pitala sam te da li ti je bio nekad takav trenutak? Da li imaš nagon za blizinom? - pitala je Matora, na šta je Aleks ostala nema.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.