AKTUELNO

Novi sukobi!

U toku je emisija Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem, a u nastavku programa sledi i Pretres nedelje.

Zadrugari su na samom početku prokomentarisali današnju gala proslavu Bajrama, te je Miljana Kulić dobila reč i prokomentarisala suze Milice Vesleinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jednom svima srećan Bajram koji slave - rekla je Miljana.
Neka su milioni videli, ali sam ja video drugačije. Mensur se obradovao i oduševio, samo je raspoložen jer je do sada bilo sve negativno... Nije ovo ništa strašno - prekinuo je Miki.
Mene su obradovale sve čestitke i sve lepe reči koje su stigle - dodao je Mensur.
Ovde većina od sebe pravi žrtve... Ti si rekao da je većina gledala poklone, on je sam ustao i pronašao se a niko ga nije spomenuo - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je, gledao je stvari... Svi su gledali sve što su dobili, ja sam kratko bila i ispoštovala sve kako treba. Zbog drugog stanja sam morala da malo odpsavam, ali sam bila jako srećna zbog svih. Što se tiče Milice, logično je da je tužna jer je niko nije spomenuo a ni on je nije primećivao... I ja bih se tako osećala, pa i ona je od krvi i mesa. Normalno da je prišla, da sazna da li ju je neko spomenuo ili pozdravio, iskreno je bila tužna. Još nešto sam primetila... I Dejan je bio danas jako tužan... Dalila je jutros bila potrešena, pitala sam da li je to zbog Dejana, jer je do sada svaki put slavila sa njim, ali mi je rekla da je to sve zbog porodice i celokupne situacije. Da se vratim na Mensura, mogao je sve to da gleda zajedno sa Milicom, a ne tako da se ponaša, ali je možda proradio onaj rijaliti momenat u pitanju... - govorila je Miljana.
Naravno, najbitnije je da porodica bude uz vas - dodao je Milan.
Naravno, ali u mom slučaki to nije tako, ali polako videćemo. Njihovo mišljenje mi je uvek najvažnije. Što se tiče Milice i Mensura, videli smo ko koga toliko voli... On je zbog te ljubavi lupao televizore, pravio haos, ali danas je pokazao pravo lice - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam da je plakala, ali iskreno nisam mnogo obratio pažnju, jer sam danas dobio ono što sam sve vreme želeo. Bio sam uzbuđen jer sam dobio album, video sam majku, brata, video sam svoje najvoljenije... Vratilo me je na ono staro, na moje emocije sa kojima sam ušao ovde... Da se ovo nije desilo danas, ne znam kako bi izdržao period koji sledi. Milica je bila gost, koja je trebala da se provede lepo, da se počasti... - govorio je Mensur.
Mislila sam na našu zajedničku podršku, jer oni kada šalju meni, uvek spomenu i njega, ja sam na to mislila. U jednom trenutku nisam znala ni gde da stanem, ni gde da dođem, iskreno nisam znala kako da se ponašam... Pitala sam ga da li mu je stigla čestitka od majke i brata, on je preklopio rukom i rekao jeste... Nisam se osećala poželjnom - prekinula je Veselinovićeva.
Dobro, ti si se isplakala, po kući si vijala i sada pričaš gluposti. Stvarno na današnji dan, ne mogu da jurim za tobom, ti si ta koja je trebala da bude srećna zbog mene danas - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.