AKTUELNO

Karambol u Beloj kući!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću, kako bi prokomentarisao dramu koja je nastala između Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

Da li je pravila žrtvu od sebe na Bajram? - pitao je Milan Milošević.
Ja sam rekla Milici da treba da ide kod njega, njegov je praznik. Nema razloga za plakanje - ubacila se Milica.
Ideš i sedneš pored svog momka. Kako možeš da budeš nepoželjna svom moku? Šta ćeš u vezi ako se osećaš nepoželjno? Ostavi ga. Kako možeš da pomisliš da si nepoželjna uz momka sa kojim spavaš, jedeš i piješ? Koga da pozdrave? Šta da pozdrave? Miličini da pozdrave Mensura? Ja sam video da plače, da li pravi žrtvu ili ne... Meni je to pravljenje žrtve - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da budem žrtva, pre ću da budem ološ. On mene neće da gleda, sklonila sam se u sobu. Krenula sam da se smejem i pričala sam da ne plačem. Kad sam mu prišla i kad nisam sela pored njega, otišla sam u pušionicu. Sklonila sam se da njemu ne bih pravila nešto. Kad sam mu prišla i videla da je pod utiskom i fokusiran na nešto drugo, okrenula sam se i otišla. On kad je prišao sedela sam sa Sandrom, nisam mu rekla sam sam plakala, on je to sam video - pravdala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam je razmazio maksimalno, trčao za njom, a zamera mi što dođem i nasmejem se u društvu. Biću sa njom i ispoštovaću je maksimalno i svoja osećanja. Ispoštovaću našu vezu, ali posvetiću se sebi, hoću da uživam i da se zezam. Ona hoće da je centar sveta, ja da sam na kolenima i da molim nju - govorio je Mensur.
Vaći, posveti se sebi - odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.