AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je podela budžeta, ovonedeljni vođa Lepi Mića je odlučio da zadrugarima detaljno kaže svoje mišljenje i bez dlake na jeziku oplele po njima. Naredni budžet je dao Sandiju Kojiću.

Ja da sam na tvom mestu rekao bih da sam ka*ao sve živo, a ti si dozvolio da te nazivaju lopovom. Ti si kriv za to, naleteo si na tu Minu, pokazao si da si laprdao, kradeš, lažeš i muljaš. Posle si pokazao da si dobar i da si postao najbolji prijatelj Stefana Karića. Ti poseduješ neke stvari, lep si i zgodan, ali umesto da praviš red za devojke ti si im postao poslednji na listi. Ja želim to da ti kažem. Imao sam sa tobom dva duela ozbiljna. Za mene nisi ni lopov ni kriminalac - rekao je Mića i dao mu mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Grujić ili Sanja Grujićeva njoj novac ne znači ništa, njoj više znači iskreno mišljenje. Ja ću biti realan. Smatram da menjaš mišljenje kao kazaljke na satu, kao na traci menjaš mišljenje. Ti o Mimi misliš sve najgore, ja sam to video danas. Neko si ko je za mene uradio strašno lošu stvari, svađe ko je*e. Razumem nemoć, ali si uradila stvari za koju se ne slažeš, itekako se kaješ zbog toga jer nisi kvarna osoba. Tebe to jede, to da se ponovi sto puta, ti to ne bi uradila. Svađa sa mnom me ne toriče, nemaš pameti u tom trenutku. Itekako si oštra na jeziku i verbalno si jaka, ali to govori o tebi i to si ti. Ja ne želim da te mešam u ove stvari - pričao je Lepi Mića i dao joj mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.