AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditelj Milan Milošević. Naredno pitanje, Milan je postavio Dejanu Dragojeviću u vezi flertovanja koja su se odigravala na žurki prošle noći.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok si ti sinoć flertovao sa ostalim devojkama- Aleks je bila sama, ispala je prava gospođa. Da li se tako poštuje devojka koju voliš? - pitanje je
Niti sam prilazio, niti sam billo šta radio, bio sam sam sa sobom. Ne bih to komentarisao, niti me bilo ko interesovao - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije on igrao izmneđu tri devojke, bilo je dosta nas. Apsolutno nije flertovao ni sa kim - rekla je Ana.
Mnoge devojke su sinoć likovale zbog svađe, neke devojke su se vraćale i rekle da im se sviđa žurka. Slažem se sa pitanjima gledalaca. Vidim da Aleks smetaju neke stvri. Razuzmem je što sumnja, Dejan je neko ko je biop izolovan od svega. Ona se plaši da se tako ne odalji od nje i da ona nije samo rijaloiti da bi se sklonila priča od Dalile.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti je maluomna da bi mene bilo sramota da je odvedem kući niti kod prijatelja. Sve je izmišljanje, to ne postojhi - rekao je Dajan.
Nije tu Deajn kriv, Dejan je popio da bi zaboravio neke stvri. Postoje devojke koje dežuraju kada neko raskine, da bi mu se približile. One su te koje dođu i koje se tu priklone - rekala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sve gledam i vidim sve. Stiglo je pitanje da Dejan flertuje, ne devojke. Dejan ima pravo da bdue sa svojom devojko i da reše probleme. Normalna je stvar da mladi teraju inate - rekao je Lepi Mića.
Evo ja sam flertovao! Ako je to flertovanje, zašto si ti sada sela pored Mensura? Ako ćemo tako, zašto baš tu, pa to je ono što ja govorim- Ja sam igrao jer je bio prostor za igranje. Igrali smo tamo gde je napravljen prostor za igranje. Kako može da se tumači kao rijaliti, samo kažem kako stvari mogu da se tumače - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A. S.