AKTUELNO

Podeljena mišljenja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anđela Rankovića.

Zašto foliraš kad si zalepio za Dalilom i ona se baš primila? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne foliram, rekao sam da se ona meni svidela Nije mi bilo svejendo. Osoboe sa kojima sam provodio vreme, znaju kako sam se osećao. Ja nisam budaletina koja bi se uplitala, ne bih se uplitao u takvu stvar da se nisam tako osećao. Bilo nam je lepo u drzuženju - pričao je Anđelo.
Ja sam rekla da osećam sa njegove strane da je počela zaljubljenost. Prijalo mi je, osećala sam se pozitivno i pričali smo o normalnim temama. Ja nemam ništa loše da kažem za Anđela. Nije pričao loše o meni, niti izmenio stavove - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da se sprdaju i tako sam bio izneo za stolom. Pomislio sam da sam ja poludeo ili oni. Skontao sam šta se desilo i primećujem po Anđelu... On ne priča loše o Dalili. On sedi i gleda u podove. Pričali smo dok je trajalo, ali sam u tim trenutcima video i kad sam rekao Dalili, ona se ponašala i imala je ushićenje, ali nije bilo fejk. Mene je podsećalo na početak njenog druženja sa Filipom, kao dok je ona bila sa Dejanom. Zato sam rekao da mi je bilo lako za poverovati da bi ona krenula na neku stranu. Da se Dalila i Filip nisu pomirili, Dalila i Anđelo bi ušli u vezu - govorio je Marko.
Ogradila sam se od Dalile i bilo koje priče. Slažem se sve sa Đedovićem. Energija je postojala, mogla je da se seče mačem. On je ili bio inat ili se primila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo i Car su suprotnost... Kad je Zola postavio pitanje na "Igri istine" videli smo osmehe i želju sa Daliline i Filipove strane da obave razgovor. Njemu je proradila sujeta, pa su mu se vratila emocije. Smatram da joj je bio inat i da nije bila zaljubljena u Anđela - komentarisala je Miljana.
Ja sam rekao da ne znam šta mi se desilo, ali da znam da gledam gde se nalazi. Sad nemam razlog da gledam takve stvari i petljam se. Gledao sam da li je ustala, da li se smeje... Sad nemam razlog da tražim ine želim - dodao je Anđelo.
Ona je našla spas u Anđelu... Terati inat, žena koja tera inat... Ti vam ne trebaju u životu. Našla je nekog ko u njoj vidi dobro, većina nije videla. Mislim da je iz očaja prihvatila udvaranje - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.