AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

zašto si imao potrebu da pljueš po anđelu, momak te nije dirao? Kad je objavio da mu se sviđa Dalila, posrneo si, pukao... Posle emisije si otišao u pab i ocrnio ga sa Mićom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Možete da tumačite... Anđelo kad je davao budžet i kad su bili novinari, a Anđelo je ustao da priča sa Aleksandrom. Rekao sam da ću ući u raspravu kad budem smatrao da to treba. Svako ko je slušao moje izlaganje koje sam imao tada, fokus mi je bio na odnos prijateljstva. Prvomajski uranak, klopic,a kad su sedeli zajendo ne bi bio takav, da se neki odnos nastavio. Komentarisao sam odnos sa prijateljima, stao mi je na keca, kao Zola. Došla je situacija kad je bilo za anđela. Mogu da poistovete sa milion situacija. Imao sam raspravu, nisam ga ocrneo. Svi znaju da se ja sunčam na ovom zidu 100 godina, danas je bila situacija da sam morao da odem. Uvek ću ja da se pikiram, da sam danas stavio lejzi beg, bilo bi da krijem. Ja ne mogu da se opustim, jer mi dolaze pitanja. Što se tiče svega, imaj pravo da pitaju. Ja sam rekao šta sam čekao, nisam vređao, niti bilo šta loše uradio. Rekao sam da glasam i nekomentairšem ljubavne odnose, nego na prijateljske odnose - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ga nisam uvredio, niti ću prvi da uvredim. Ja odgovorim na način na koji neko pokušava da me uvredi i spusti. ja njega nisam uvredio. Nije bila poenta komentarisanja prijateljstva... Bilo je vređanja, široke face, ali ja volim, meni je zanimljviije. Dejan je pametan momak, skapirao je o čemu se priča - dodao je Anđelo.
On da je pametan ne bi mu se ovo desilo u životu. Vi ne vidite da je ovaj čovek nesrećan - ubacio se Miki.
Da li je izgore zbog tebe i Dalile? - pitao je Milan Milošević.
Tri nedelje sam delio budžet, spustio sam loptu sa Aleksandrom, ne znam kako se zadesilo baš kad se sve izdešavalo sa Dalilom i da tako burno reaguje - nastavio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelu se sviđa da priča o Dalili, pa bi da se sada priča. Nisam imao šta da kažem, kad se vrzmao po odnosima. Kad je krenulo da se dešava, pogazio je sve po čemu je sebe najviše predstavljao. On je sam dao da se to komentaiše. Dao je u dva dana, ja ništa izmislio nisma. Pokazao je koliko naglo može da se promeni - pričao je Dragojević.
On mora da govori o stvarima zbog kojih misli da se nešto pogazilo. Ako hoće da kaže na koji način sam ja pogazio? Smeta mu što hvalim Dalilu, nije Filip ustao, nego on - rekao je Anđelo.
Dejana da rasporimo da li priča istinu ili ne, ne možemo. Nikad nećemo znati - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.