AKTUELNO

Preokret!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić kako bi prokomentarisala krah prijateljstva Dalile Dragojević i Jovane Tomić Matore.

Ja sam se javilča da prokomentarišem ovu temu. Smatram da je kraj rijalitija za dva meseca i mislim da svako gleda svoju zadnjicu. Matora je počela da razmišlja o sebi. Sam taj prvomajski ručak je bio kad su Matora i Aleks bili u dobrim odnosima, tako da je to bilo taktički. Videla je da je niko ne pozdravlja. Prvo, Matora kad nekoga voli, ona će da se potrudi da se odvoji i da pozove, a i sama je rekla i ogradila se od svega toga - počela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja rekla, nego kad mi se desi da zaboravim, Marko me podseti. Ne kažem da to stalno radi. Desilo mi se tri puta za 34 nedelje. Ne mogu da slušam njene probleme, nisam dobro ja - ubacila se Matora.
Ja volim iskrenije ljude. Ja sam sa Dalilom bila na krv i nož u početku rijalitija, a sada kada joj ljudi okreću leđa sad pred kraj jer znaju da je osuđena, a ne da joj budu lažni prijatelji sedam meseci. Ovo mi je jako jadno, podmuklo i bezobrazno. Ipak je uticalo to što nije bila na glasanju, to što je niko nije pomenuo Dalilu u čestitkama - rekla je Miljana.
Matora je bila tu u njenim najgorim situacijama - ubacio se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako kažeš, nisam dobro! Od prvog maja nisi dobro, pa nisi pozvala...I meni se neke stvari ne sviđaju kod nje, na primer kad neko ima pitanje, ona se dere i ostalo. Sada da ja imam neki animozitet prema njoj zbog naroda, ne. Što bi je napadala zbog toga što je uradila pre sedam meseci. BIla bi iskren- rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga