AKTUELNO

Žestok početak!

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević je deo reč Dalili Dragojević kako bi birala između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Mensura, mislim da je svestan da je došao kraj između Milice i njega, da samo nisu mogli da se pomire, da su na silu vukli tu priču. Svesna sam da je on zavoleo. Mislim da mu je sad teško, ali da će se oporaviti uskoro. Svesni su oboje da to ni napolju ne bi funkcionisalo, svađe su im sve žešće i žešće. Imali su i danas svađu u garderoberu i nije bilo niamlo naivno. Ima momenata kada mi ga bude jako žao, kada vidim da je srečan zbog čestitki. Gledala sam ga iz druge perspektive, bio je neko ko je jako duhovit, zanimljiv. On jeste jako emotivan. Trebaće ti dug vremenski period da se oporaviš. Nemoj ti da budeš baziran na tome šta njoj pričaju - rekla je Dalila za Mensura, pa je prešla na Minu:

Foto: TV Pink Printscreen

Za Minu sam već pričala, ne znam šta bih dodala. Okej smo i ona je u toj blagoj depresiji. VIdim da se dosta promenila. Nije mi ništa ukrala (smeh). Mina mi je stvarno super. Mislim da je između Mine i Mensura definitivno završeno. Htela je da ga dozove pameti, ne zbog sebe, nego zbog te njene podrške...Ovaj put, poslaću, nemam pojma, poslaću Mensura iz razloga što ona ima ovaj problem sa zubom - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga