AKTUELNO

Au!

U toku je glasanje za najvećeg materijalistu u Beloj kući. SledećI zadrugar koji je glasao, bio je Mensur Ajdarpašić, koji je ušao u sukob sa Lepim Mićom i onda nije ni izlagao. Nakon toga je reč dobio Nenad Macanvić Bebica:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se javio, ali mi smrda ne daje reč - rekao je Mensur.
Probaj mangupe! Probaj! Stisni mu*da majmune! Ja bih te razvalio kao kantu. Ispuvao si se kao balon - rekao je Mića.
Ti si mi je*ao majku - odbrusio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi navode materijaliste ovde a ne znaju šta je materijaliste. Mqaterijalista je Zola i pokazao je više puta. Pokazao je šta radi sa Miljanom i radi to sa Miljnom više puta. Dovodi je da sedi ovde deset meseci i onda da to potroše ovde. Druga osoba je Marko, ja sam čitao o njemu, upropastio je svoj život. Prodavao se za sitne kladioničarske pare. Treća osoba je Mensur koji radi ovde sve nesvesno. Pokušava da se pravljenjem žrtve opravda - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će gledaoci mene da navedu. Ja ne tražim da me neko sažaljeva. Ne znam kome je to u interesu i da ga gledaju ljudi kao jadnika. Ja sam neko, ko da je materijalista, ne bi doživeo neke stvari ovde. Mnogi zarađuju na meni jer pravim sr*anja. Da sam malo drugačiji, jeo bi se i ne bi mi bila mirna savst i terao nekog u zlo a činio sebi dobro. Ja se ne klanjam ljudima, to me ne zanima. Ja ću da navedem Sandru Rešić, jer po svoje dobro uzima pare. Da nema nas, ne bi imala šta da pričaš i šta da pričaš - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A. S.