AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija Pitanja novinara, urednica Zabave na portalu Pink.rs, Milica Krasić, dala je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao odnos Miljaane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas kad smo se posvađali, pričao sam sa Nevenom, a Miljana je došla i odmah pitala zašto razgovaram sa njom, toga sam se sad setio - ubacio se Bebica.
Nemam komentar stvarno. Apsolutno mu ništa nisam rekla - dobacila je Miljana.
I prsten je spomenuo, ti si mu dala - rekao je Đedović.
Ma laže, izmišlja - viknula je Kulićeva.
Bebica laže - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrtimo se u krugu laži i obmana, ne znam šta drugo da kažem. Jedina istina je da Miljana voli Zolu, to je jedino činjenično stanje za koje mi znamo. Što se Zole tiče, u to smo sigurni. Pre neki dan je rekla da će imati strpljenja i da će uraditi sve što Zola traži i da će dokazati da se promenila. Možemo primetiti da ona gubi strpljenje jer joj polako preovladavaju emocije i mislim da će ona moći da izdrži samo dva dana a ne dva meseca - govorio je Marko.
Da li će Zola biti istrajan i neće stupiti u vezu sa njom? - pitala je Milica Krasić.
Teško, jer i prošli put kad su bili u izolaciji videli smo šta se desilo i šta je bilo između njih. Ne znam koliko će sve ovo izaći na dobro. Iskreno, ne znam koliko će Miljana uspeti da izdrži sav taj pritisak... - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Miljana donekle ima i opravdane strahove, jer smo čuli pitanja gledalaca i to da li je zlostavljao ženu, ti to mnogo bolje znate jer ste napolju. Moja procena je da će se on i napolju ovako ponašati i progoniti... Ali koliko god da Marija i Siniša podržavaju Bebicu, neće ići preko svog deteta i džaba mu sve kada ga Miljana ne voli, videćemo... - nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.