AKTUELNO

Skandal!

U toku je podela budžeta. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je krnenuo sa svojom podelom, te je sledeći srednji budžet dao Nenadu Aleksiću Ša:

Foto: TV Pink Printscreen

Nenadu ide serdnji budžet. Drago mi je da te vdidim da si najsmejan i raspoložen. Daješ ljudima da se našale i prihvataš šalu. Neke situacije koji si doživeo mi se nisu svidele. Drago mi je da si bliži sa Nevenom. Drago mi je da se vas dvoje družite i da ste našli zajednički jezik. Vas dvoje ste mi top - rekao je Karić.

Mali budžet ide za Nikolu Grujića Gruju:

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što ispada kreten. Mislim da je ušao u sve ovo, zaigrao se malo. Mislim da pored onakvih reči njegove dece, da gaziš preko toiga, mislim da je to katastrofa. Milsim da treba da misliš na neke stavri. Pokaži da imaš stav, pokaži da možeš da izdržiš da nemaš komunikaciju, ako te voli i poštuje, izdržaće - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u takvoj poziciji da gledam da neko ne gleda. Ja nikoga ne peckam prvi, to da znate. Niti imam zagrljaje, niti poljubce, sve sam sveo na minimum. Slažem se sa tobom za većinu stavri. Mene da je zanimla žena, ja je ne bih prevario. Ja znam da oni to ne geldaju. Ja sam ostvaren imam decu i zanimanje. Ja sam sposoban da zaradim jako - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.