AKTUELNO

Haos!

U toku je podela budžeta. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je krnenuo sa svojom podelom, te je sledeći mali budžet dao Dejanu Dragojeviću. Zatim je srednji budžet dao Anđeli Đuričić:

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Dejana. Od mene ne zaslužuje mali ali znam da ima para. Deajn i ja smo u dobim odnosima. Imam sa njim odličan odnos, bez obrzira šta smo rekli jedan drugome. Nisam ti to zamerio tada. Prošle godine mi je bilo žao što sam ti to rekao. Što se tiče nekih stavri, ti meni nikada nisi naplatio namernice i sve to. Poštovao je to što sam ga šišao. Volim kod tebe što poštuješ ljude koji su bili dobri prema tebi. Taj odnos sa Sandrom koji je bio, jedino mi to nije bilo jasno kako si odreagovao. Ne ulazim u tovje druge odnose. Što se mog i tvog odnosa tiče, sve je super - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kežem za Anđelu. Mogu da prokomentarišem tvoj odnos sa Mićom. Mislim da je druženje sa njim billo neiskreno, smarao te je. Mislim da do ovoga nije moglo da dođe da nije takv osećaj - otpočeo je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Itakao ti razmišljaš rijaliti mozgom. Djean ti je problem jer ti je konkurencija, zato ti ja smetam. Lažeš kao pas. Mala ko te savetiovao, taj te grdno zaje*bao. Sada lažeš kao pseto! - rekao je Mića.
Okej, ja poštujem tvojoe mišljenje, nemam želju da ga promenim. Rekla sam da te boli Mensur i da napadaš zbog toga Stefana. Rekla sam lepo da te boli Mensur, da. Ja ne smatram da mi je Dejan konkurencija. Sada si rekao moje mišljene o meni. Meni ne treba niko da brani, ja se branim sama. Ja sam rekla da, ako ja budem vođa, ti ćeš mi biti omiljena ličnsot. Ti si rekao da imaš sina, da bi me uzeo za snajku a sada me omalovažavaš - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam heto da kažem kako to ispada, za tebe nemam ništa loše da kažem. Kada si grešila, ja sam ti pričao gde grešiš i kako ispada u nekim momentima. Nije mi se svidelo to što si ti odala Mateju. Ispalo je, kada je on tebi rekao da prekida odnos, tada si ti to iznela. Inače, moj i tvoj odnos je korektan, ja nemam zamerku, nikada mi ništa ružno rekla. Skidam ti kapu za sve - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.