AKTUELNO

Au!

Emisija "Pretres nedelje" je u toku, a voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima ko se našao na trećem i drugom mestu kada su u pitanju glasovi publike za nejvećeg moralistu u Beloj kući. Tom prilikom, saopštio im je da je visoko prvo mesto zauzela Dalila Dragojević.

Voditelj je dao reč Lepom Mići.

To možemo navesti na emotivno i na još par opcija. Možemo da kažemo na ono zbog frizera što je bilo, pa onda gde Marku Đedoviću da pare kako bi se dalo Caru na kašičicu...Uvek je najstrašnija svađa ispala zbog para. Taj interes i ta priča za frizera je itekako pokazala da je ispala takva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ti da Filip nešto to ti je rutina, a kad ti Dalila da to pamtiš jako dugo - ubacio se Car.
Ja pokušavam da objasnim da ovde sitnice život znače - završio je Mića.

Sandra Rešić je dobila reč.

Mislim da najviše ima veze sa onim delom kada su praznici, Dalila govori o poklonima koje jedva čeka da dobije. Ti dobro znaš da i te naveli za mnogo stvari, ali ne mogu da se setim. Boli me ku**c što si nervozna! Ne smatram da je veliki materijalizam vezan za sokove, jer što kaže Zodijak, volim i ja da imam.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je dobio reč.

Ovo sve što su naveli može da se pripiše tom racionalnom trošenju novca. Bojim se da nisu prepisali igranju rijalitija, s obzirom da je Anđelo na trećem mestu - rekao je Đedović.

Dalila Dragojević je dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam sebe svuda uvek i očekivaću se zauvek. Materijalista, da. Volim da ne trežim od drugih, volim da traže od mene. Nikada nisam tražila da mi neko vrati nazad i sve dok budem imala da dajem, davaću! Evo ovaj elokventni koji ne zna gde mu je du*e, a gde mu je glava. Ja neću spavati po Etno selu bar - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona bi se rašč**ila da je je**mo nas desetorica samo da se priča o njoj! Šta da radimo u izolaciji, da je je**m! Ja sam stoku izabrao, gori sam od nje! Je l' ja sam materijalista?! Ne, ti si ober ku**etina! - drao se Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga