AKTUELNO

Razvezao jezik!

Nakon razgovora sa Matorom i Dalilom Dragojević, Marko Đedović je otišao do svog kreveta, gde je nastavio da priča o Anđelu Rankoviću i to Dejanu Dragojeviću i Mini Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli da ti meni kažeš da ne voliš Aleksandru, a onda za stolom da je voliš. To je pitanje laži. Ja znam stvari koje mogu da ih raskantaju, znam šta su mi tražili - rekao je Đedović.
Odnos tebe i Anđela nije takav kakav si mislio - dodao je Dejan.
Ne, oni ozbiljnije shvataju naš odnos. Ali kad je tako, gube pravo. Nije isto. Ja se nikad nisam zaklinjao u prijateljstva ovde - pričao je Marko.
Jesi sa mnom - govorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni pričaju o meni tako, ne ja o njima i onda ih to automatski obavezuje na neke stvari. Koga zamlaćujete? I zato što vam takve stvari nisu strašne i strane, zato su vam takvi životi. Zato ste na lekovima, u paklu u života, zato ne pričate sa svojima, zato ste u problemima, zato vas se odriču, zato vas se odričete, jer vam ništa nije strašno - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek sa stolom priča jedno, a nama drugo. Onda dođe u radio, ja ga to pitam, čovek se izgubio kad sam to pitao, krene da mulja, da petlja, jer je sam sebe uvalio u laž. I onda pita šta je to problem? A zamisli da ja nisam video da se muljaju po krevetu, pa da napadnem pola kuće i ispadnem budala. Ja mogu da napravim ozbilje budale od njih - govorio je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.