AKTUELNO

Drama u Beloj kući!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da vide Mensura Ajdarpašića koji je utučen stajao sam, a Milica Veselinović se drala na njega zbog njegovih postupaka.

Voditelj Milan Milošević je reč dao Milica Veselinović.

Rekao je da sam izdajica, ja sam rekla za te priče za koje su dolazile da on imaju probleme napolju zbog mene. To su bili probleme zbog toga što sam ja izlazila na neke mesta i onda sam mu objašnjavala, to smo pričali. Ja sam rekla da ću uvek govoriti da se on borio za mene, smatram za da njega neke stvari nikada neću da pričam. On mi je rekao da sam izdajica, ne znam zašto je to rekao - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam rekao u revoltu, nisam mislio stvarno. Nije me izdala, ali to je bio bes. Ona nema razumevanja za mene, mi smo raskinuli, idemo dalje. Mi moramo da pričamo, dolaze i pitanja i klipovi. Ona mene nije izdala, ali sam rekao to u revoltu, došlo mi. Imam osećaj da bi me ostavila da je ona u nekim situacijama, ona ne veruje da sam je voleo i da sam bio iskren. Ja sam ovde došao zbog novca, a u kazinu kada samo bili ona je imala 100 dinara kako bih igrao rulet i kupio hranu da jedem - pričao je Mensur.
Ne, nisi mi rekao za hranu... Ti si meni u drugoj situaciji rekla to, ja ne mogu da prežalim što sam ja dva puta ostavljena - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je mozak raz*eban - drao se Mensur i lupao rukama od sto.
Ja nisam rekla da idem da kockam, samo sam ustala, dala pare, kockala, izgubila. On nije ni zna gde sam ja, pre bih dala tebi da jedeš, nego da igraš - pričala je Milica.
Što se raskinuli kada ste i tokom veze imali ovakav odnos - pitao je voditelj.
Mi sada nemam kontakt, pre smo imali zagrljaj i to, ali sada nemamo. Na početku smo imali i odnose i sve, poslednjih mesec ipo dana ništa nije isto. Ja se ne sećam kada smo poslednji put popili kafu zajedno. Meni to smeta, priđem ja njemu i on meni, ali ništa nije isto - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima svoj krevet, ja sam sve ovo imao, raskidom sam smirio odnos nas dvoje u smislu da ne dolazi do nekih rasprava, katastrofe. Smirio sam te ljude da ne prave haos napolju. Ona meni kaže nemoj da ti udarim glavi od sto, zvoni mi non stop i priča - pričao je Mensur.
On sve srčano priča i reaguje druge teme, a meni to smeta - dodala je Milica.
Ona meni priča o razumevanju, a ne razume me ni za šta, ne pokazuje mi poštovanje. Poštovanje nije to što se nije je*ala sa nekim, nego mene ne poštuje. Meni su i moji rekli da ne treba sebi da dozvolim da mi udariš šamarčinu, ne pokazuje poštovanje prema momku. Ona meni svašta kaže, mene to razluđuje, ja sam neko ko pusti i zaboravi i oprosti i krene dalje. Nikoga ne bi imali da ne poštujemo sebe, razumevanje i tolerancija mora da postoji. Ja oprostim momenat i situaciju, ona samo govori o sebi u tim situacija, a ne meni - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona može sa kromanjoncima da bude sa ovim ponašanjem - drao se Mensur.
Već sam sa jednim bila, da, od njega sam to naučila - rekla je Milica.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.