AKTUELNO

Šok!

Dejan Dragojević sedeo je sa Lepim Mićom pored jezera i razgovarao o svim situacijama koje su se desile sa Dalilom Dragojević i Aleksandrom Nikolić u prethodnih nekoliko dana.

Uplašila se i ne zna šta je spolja. Naseo sam. Sa ove tačke gledišta kad čujem njegova izlaganja i šta je govorila o meni, a šta je njemu o meni... Ludnica. Konačno ima muškarčinu, nikad nije imala muškarca, a sad joj prija Anđelo. Sve je drugačije i kontra. Kad uzmem Tihomira, Lakića, Mladena i Dada.... Rekla je da se zaljubila u mene jer je bila u situaciji gde je trpela osude. Njoj je tad bilo bitno da je neko pored nje i da je sasluša i ja sam u trenutku pomerio granice - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se oženio sa 20 godina, otišao u drugu sredinu. U svađi sa porodicom si sam sebi stavio omču oko vrata. Sam si izabrao i sve si izabrao sam. Sad si stariji pet godina, doživeo prevaru i sad sve dešifruješ kako je i šta bilo. Imaš potpuno pravo. Ne mogu samo da verujem da nisi znao kakva je ona - rekao je Mića.
Ja sam znao, ali bio sam zaluđen kao Mensur. Mladen mi je govorio batali, nemoj da se svađaš sa bratom, ali je*iga - dodoa je Dejan.
Kad se konačno vraćaš kući i kad si shvatio da ona nije to, ušao si u novu vezu, ali imam osećaj da sa njom nemaš raščišćene račune. Videli smo kako reguješ na neka stvari, kao što ona reaguje na tebe. Ja vidim stvari koje mi nisu jasne. Imaš vezu sa Aleks, ne treba da ulaziš u rasprave sa Dalilom - govorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da ćutim, ispada da ćutim zbog nekih razloga - istakao je Dejan.
Više pričate o prodicama, nego o vama. Ja da sam ona pitao bih šta ti je smetalo u braku, a da sam ti pitao bih šta je videla u balavcu od 20 godina. Ja sam nju iziritirao kad sam rekao da popupta u razgovoru sa tobom. Da li si ti promenio veru ili nisi, bio veran muž ili nisi, to su vaši karakteri. Mene te stvari ne interesuju, samo ti kažem sumnja je da si se zaklinjao u neke stvari u ono što sad blatiš. Da li povlačiš svaki potez jer si prevaren, ja te razumem. Ona će tebe stalno da pita zašto si bio sa takvom ženom u braku. Mlad si otišao, sazreo i sad se vraćaš. Kad budeš prespavao prvi put u svojoj kući ti ćeš da vaskrsneš u svakom pogledu. Nemoj da ispoljavaš nešto da bi iritirao ljude, nego samo argumentima. Ako te napada, brani se argumetima - objašnjavao je Mića.
Izbegavao sam raspravu. Ona kad je videla da je zakucala sa snimcima sa Filipom I Anđelom vraća se na mene, jer joj je lakše da trpi raspravu. Ja da imam opet 21 godinu ne bih ništa isto uradio. Sa Aleksandrom porede odnos, ne može biti isti. Moramo da se upoznamo napolju, da vidiš dfunkciju mog života. Ja znam kakav je teret kad voliš, a a sa druge strane znaš da nije ispravno. Moramo da se upoznamo napolju, proše vreme. Ja ne mogzu da kažem "mi" kad nismo ni u bioskop otišli. Ona ima funkciju mama, sestra, zna sa kim se druži i viđa, ja nemam. Ja sa njom povlačim drugačiju liniju. Ja sam najveća moguća budala što sam i jednu suzu pustio. Uvek popustiš. Ja kažem Aleksandri da neću da se svađam, jer mene to gasi. Nešto unutar mene me kopka kod nje, čudna mi je. Stalno nešto spusti glavu, uporno hoće rasprave. Kaže da joj se ohladio pogled na mene. Ona kad se iznervirapriča ono što misli o meni, a kad popusti i vidi da je volim dođe i kezi se. Sinoć sam joj rekao sad je to uradila i nikad više, izlaže nas komentarima, a neće podneti - pričao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.