AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a haos između Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića nije jenjavao i prestajao.

Kleo si se u njenog oca i majku - rekao je Milan.
Nisam imao svoje. Zašto bih ja prikrivao loše strane ljudi? Nema više toga. Ajde da pokažemo kakva je tvoja porodica i kakav je tvoj moral - drao se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je porodica usvojila beskičmenjaka, najbolja je! Hrani pseto da te ujede - drala se Dalila.
Čija majka i otac te ne bi prihvatili i uzdizali kad si se tako ophodio prema njoj? - ubacio se Car.
Dalila nije mogla od Biljane i Mungosa ništa da čuje. Problem su tačne i precizne informacije...Ne postoji ta situacija gde se ko pronašao. Čovek je sedeo u kući i gledao - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako znaju da je dobio doživotno, a nije se oglasio - rekao je Dejan.
Stvar gde sam slušao i kopčao nelogičnosti što se tiče Dejana. Dalila je rekla da bi to dete tada imalo sedam ili osam godina, a Dejan je rekao da bi imalo 11. Kako si znao, ako nisi znao za trudnoću - pitao je Đedović.
Pa posle sam ja čuo. Zato kažem da bi imalo sada toliko godina - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj gospodin je sve znao i ni za šta nije slagan. Odj**i od mene, mog života, moja porodica je najgora, samo ne znam šta si tražio! Doviđenja prijatno, ja najgora, a vi dobri i svetice - drala se Dragojevićka.

Miki Đuričić je dobio reč.

Strašno je tvoje ponašanje. Ne pričam o odnosu vas troje, ima tu svega i svačega. Ti si bila ta koja je lajala drugima dok nisi napravila sr**e...Da Dejan nije izneo ove stvari, ti si idalje katastrofalna! Ti si meni od početka katastrofa! Drska, bezobrazna. Kad te niko ne napada, ti si znala iz čista mira da ujedaš i ponižavaš - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni sada tumače šta sam, ja reklča a ja nemam pravo da tumačim ono što oni kažu - rekla je Dalila.
Lepo bi bilo da ne udaraš na mog oca, jer ja na tvog ne udaram. Toliko voliš svog oca, kukaš, plačeš. Da li si se pitala da li je dobro i da li je živ kad si radila sve ovo?! Nemoj da mi udaraš na oca - drala se Sandra.

Lepi Mića je dobio reč.

Dejan je izdao svoju porodicu, ali šta očekuješ, da on čuva tvoju? Šta je tu novo? Koliko si ti loša, ako neko ko je izdao svoju porodicu, posle toga tebe oženio? - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo u toku svega...Šta ćeš sa takvom ženom onda? - rekla je Dalila.
On je mislio da si dobra - rekao je Mića.
Ma ajde - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće mene smeti niko da tuži! Da pomisle na tužbu. Oni mene mogu zvati samo da mi daju pare od kuće. On ne sme to tek tako da uzme, mora da da deo od toga, da bi mogao mirno da sklopi oči - rekao je Dejan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga