AKTUELNO

Nije joj lako!

U toku je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Gledaoci su glasali da se na drugom mestu za najlošijeg prijatelja nalazi Dejan Dragojević. Milan je reč dao Dalili Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugom mestu se nalazi Dejan, šta misliš o tome? - upitao je Milan.
Verovatno zbog Sandre. Ja sam ga nevala jer kad stupiš sa nekim u vezu, prvo gledaš prijateljstvo. I za Sandru ono što je bilo. Ja sam iznosila da su Sandra i Tara zaljubljene a za Đedovića znam da je bio objektivan i bio je tu za njega, davao mu je savete. Smatram da sam ja na prvom mestu. Ovo sve što se sada dešava sa njim. To je jako loše. On je za mene jako loš čovek a živeo je gde je živo i tako priča - iznosila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je najviše vezano za mene. Sa obzirom da si rekla da sam zaljubljena, ja sam tada bila rpistrasna kada je on u pitanju. Ta moja pristrasnost, da li će od mene da čini zaljubljenom ili ne, ne interesuje me. Jako je ispao loš prijatelj. Meni je žao što ej opet ponovio tu priču. On pokušava da nađe razlog u mojoj teatralnosti a ja sam to prihvatila jer sam razumela tu ljubav prema njoj. Nisam toliko zamerila tada, jer sam razumela. Ja sam tu ljubav živela sa njim par meseci. Uopšte se nismo svađali ali sam ja bila u šoku kada je on rekao da je to rijaliti. Za sve ostalo me baš briga šta će ko da kaže, kada je on u pitanju, i ti momenti, ne možeš da mi osporiš da nisam bila sa tobom 24 sata i da nisam proživljavala kao ti. Da li sam se vezala za njega, da, jesam. Da li je on sa mnom bio tako dobar i držao me za ruku, da, jeste. On tada nije bio loš, nije imalo razloga da se ne vežem za njega. On nije bio folirant, njega je stvarno to bolelo, zašto ja to ne bih razumela. Sve može da mi bude rijaliti, Dejan Dragojević nikada u životu mi nije bio rijaliti. Dalila prva izljubomorilasala na mene. Nisi imao pravo da me nazoveš folirantom - zaključila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.